ASUS Zenbook DUO (UX8406): laptopul viitorului este deja aici

29 Feb 2024
Noul ASUS Zenbook DUO (UX8406) duce conceptul de laptop cu două ecrane la un nivel superior

Echipat cu două panouri tactile OLED cu tehnologie ASUS Lumina, acest dispozitiv revoluționar redefinește modul în care lucrezi, creezi și te joci într-un șasiu extrem de portabil care se poate extinde într-un spațiu de lucru vast cu diagonală de 19.8 inchi.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) sparge barierele convenționale, oferind o combinație unică de portabilitate și performanță. Cu un design compact și ușor, acest laptop revoluționar redefinește modul în care lucrezi și creezi oriunde ai fi datorită posibilităților oferite de cele două ecrane și de componentele de ultimă generație cu care acesta vine echipat.


Mai mult spațiu, mai multă productivitate cu cele două ecrane de mărime completă


ASUS Zenbook DUO (UX8406) este o revoluție a productivității în mișcare. Toate caracteristicile, de la modurile de lucru versatile, la portabilitatea care nu compromite performanța grație componentelor de top și setului complet de porturi I/O disponibile sunt demne de menționat, însă nimic nu este mai uimitor ca cele două ecrane de 14 inch care împreună creează un spațiu de lucru cu o diagonală de 19.8 inchi.

Acestea nu sunt simple ecrane, ci utilizează cea mai nouă generație de panouri ASUS Lumina OLED. Cu o rezoluție 3K fină (2880 x 1800 pixeli) și o gamă dinamică extrem de ridicată, te vei bucura de o claritate uimitoare și de culori vibrante, fidele realității înconjurătoare.

Avantajele ecranelor OLED sunt clare: imaginile afișate în culori precise la standarde industriale grație acoperirii 100% a gamutului de culoare DCI-P3 prind viață cu un contrast, practic, infinit, timp de răspuns fulgerător de 0.2 milisecunde și luminozitate maximă HDR de 500 niți certificată VESA Display HDR True Black 500.
Rata de împrospătare de 120 Hz asigură o claritate a mișcării excepțională, perfectă pentru jocuri, animații și derulare fluidă, iar marginile subțiri cu un raport ecran-corp de 91% fac ca imaginea să pară desprinsă din realitate.


Laptopul perfect pentru creativitate, productivitate și libertate de mișcare


ASUS Zenbook DUO (UX8406) redefinește productivitatea mobilă cu ajutorul sistemului revoluționar de ecran dublu. Bucură-te de o versatilitate excepțională datorită standului integrat care permite configurarea ecranelor în mai multe moduri: modul dual screen cu tastatura conectată prin Bluetooth sau cu tastatura virtuală afișată pe ecranul inferior, modul laptop clasic, modul de partajare cu ecranele alăturate la 180 de grade și modul desktop cu ecranele dispuse vertical pentru ergonomie îmbunătățită.

Artiștii digitali vor aprecia stiloul opțional ASUS Pen 2.0 cu 4096 de niveluri de presiune care oferă o precizie uimitoare pentru desenat și pentru schițe realizate în timpul ședințelor online.

Cel de-al doilea ecran poate fi utilizat pentru a extinde spațiul de lucru, pentru a afișa tastatura sau touchpad-ul, ambele virtuale, ori panoul de utilități cu acces rapid prin gesturi intuitive.

Cu o grosime de doar 1.99 cm și o greutate de 1.35 kg (sau 1.65 kg cu tastatura Bluetooth), Zenbook DUO (UX8406) este incredibil de portabil. În ciuda acestor dimensiuni reduse, laptopul îți oferă o performanță remarcabilă datorită componentelor de top printre care se remarcă procesorul Intel Core Ultra 9 -185H cu 16 nuclee ce rulează până la 5.1 GHz, un procesor extrem de rapid care integrează și un modul NPU Intel AI Boost care accelerează sarcinile AI.

În plus, ASUS Zenbook DUO (UX8406) atinge o autonomie de peste 13 ore datorită bateriei de 75 Wh cu durată de viață extinsă cu până la 20% mai multe cicluri de încărcare. Și, pentru că am amintit încărcarea, trebuie să precizăm că bateria este capabilă să ajungă de la zero la un nivel de 60% în doar 49 de minute.
Construit conform standardului militar MIL-STD-810H, ASUS Zenbook DUO (UX8406) a fost testat riguros pentru a rezista în mediile cele mai dificile, prin urmare laptopul este oferit cu o garanție comercială de 3 ani.

Zenbook DUO (2024) este cel mai premiat laptop al ediției 2024 CES, cu 24 distincții “Best of CES” acordate de publicații prestigioase în cadrul evenimentului și laureatul “CES Innovation AWARDS”.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) poate fi achiziționat prin precomandă din eShop ASUS România și de la partenerii autorizați ASUS.

Articol susținut de Asus.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells