Arnold Schwarzenegger, campanie umanitară cu senzaţii tari

de Cristina Grigore în 15 Mar 2014
Actorul şi-a chemat fanii să zdrobească diverse lucruri cu tancul, în compania sa, în beneficiul tinerilor dornici să facă sport după şcoală

Arnold Schwarzenegger şi cei de la Omaze.com – site dedicat iniţiativelor caritabile ce oferă drept premiu compania temporară a unei vedete – au iniţiat o campanie umanitară inedită. Fanii starului de acţiune au fost invitaţi, contra unei donaţii (actorul a spus că pentru fiecare dolar adăugat va oferi şi el aceeaşi sumă), să experimenteze alături de el o zi plină de ,,senzaţii tari” la bordul unui tanc.

,,Voiai să te simți așa? Atunci, vino în Los Angeles și strivește lucruri cu tancul meu. Hai să strivim un taxi! Hai să strivim un pian! Am 66 de ani și am păstrat toate torturile. De ce? Pentru că voiam să le zdrobesc!", şi-a îndemnat Arnold fanii în videoclipul său publicitar. Banii strânşi în cadrul acestei campanii vor merge către After-School All-Stars, companie ce va finanţa unele programe de fitness after-school în şcolile americane.

Dintre participanţii la campanie, încheiată ieri, un singur norocos va porni în curând spre Los Angeles, pentru a-şi întâlni idolul. Printre campaniile anterioare ale Omaze.com s-au numărat ,,Vezi sfârşitul seriei Breaking Bad alături de Aaron Paul & Bryan Cranston”, ,,Ieşi în oraş cu George Clooney” şi ,,La Hollywood cu Matt [Damon] şi Ben [Affleck]”.

Exploreaza subiecte similare:

Arnold Schwarzenegger, Breaking Bad, Aaron Paul, Bryan Cranston, George Clooney, Matt Damon, Ben Affleck, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 16 martie 2014 10:40
Cu siguranta, vor fi destui participanti.
alex_il_fenomeno pe 5 aprilie 2014 18:08
Prea i se potriveste aceasta ipostaza actorului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells