Ant-Man îi face loc lui Star Wars VII, dar se loveşte de Batman şi Superman

de Cristina Grigore în 10 Sep 2013
Lansarea filmului a fost mutată din toamnă în vara lui 2015

Studiourile Disney au în agenda anului 2015 o mulţime de titluri promiţătoare, aşteptate de fani, iar Ant-Man este unul dintre ele. Mai marii studioului au ales însă să schimbe data de lansare a peliculei Marvel din 6 noiembrie în 31 iulie, anunţă TheWrap.com, iar asta, se pare, pentru a face loc în schema lansărilor lui Star Wars VII, ce se preconizează că va debuta în toamnă sau în preajma unei sărbători importante.

În 2015 vor apărea pe marile ecrane Avengers: Age of Ultron, (1 mai), Inside Out, al celor de la Pixar (19 iunie), dar şi Piraţii din Caraibe 5  (10 iulie). Noua dată atribuită lansării lui Ant Man setează filmul în competiţie cu cel al lui Tim Burton, Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (31 iulie), însă îl îndepărtează de lansarea lui Bond 24, al celor de la Sony, programat pentru 6 noiembrie. Cu toate acestea, Ant Man va sta în umbra lui Man of Steel 2 (Batman vs. Superman) al celor de la Warner Bros., a cărui lansare va avea loc pe 17 iulie.

Ant-Man va fi regizat de Edgar Wright, care a fost şi autorul scenariului alături de Joe Cornish. Distribuţia filmului nu a fost încă stabilită.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Episode VII, The Avengers: Age of Ultron, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Talese, Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, Bond 24, Ant-Man, Edgar Wright, Joe Cornish

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 10 septembrie 2013 10:16
"Ant-Man", un esec la box-office mai mult decati previzibil, sa fim seriosi. Parerea mea, desigur.
Tyson_Kyd pe 10 septembrie 2013 22:17
Nu cred .
vladimir84 pe 10 septembrie 2013 10:39
Cand eram mic ma uitam la desenele Atom-Ant pe Cartoon Network si erau chiar interesante. Nu stiu filmul cum va fi, dar astept sa-l vad si cu cat mai repede cu atat mai bine.
giculopi pe 10 septembrie 2013 13:17
Nu are legatura Atom-Ant cu Ant Man :))
vladimir84 pe 10 septembrie 2013 21:57
Stiu, nu in totalitate(nu exista o transformare, doar o furnica cu superputeri care este solicitata de politie cand aceasta are probleme[unele dintre misiunile sale le parodiau pe cele ale lui Batman]), dar cand aud sau citesc ceva despre Ant-Man ma gandesc la Atom Ant.
cosmin742000 pe 10 septembrie 2013 17:57
Numai cand citesc asa un titlu de articol ma buseste rasu-plansu
DoctorWho pe 10 septembrie 2013 18:12
Ant-Man nu face loc nimănui, a fost mutat fiindcă pe 6 noiembrie are premiera şi Bond 24...
Tyson_Kyd pe 10 septembrie 2013 22:23
Eu unul astept cu nerabdare acest film, nu prea ma intereseaza de Man of Steel 2 (Batman vs. Superman) deoarece sunt atat de multe filme si animatii cu Superman si Batman ca m-am saturat de ele . Daca-l scot si pe Christiant Bale din schema, nici ca m-ai vizionez Batman . Asta fiind doar parerea mea .
alex_il_fenomeno pe 14 septembrie 2013 18:46
Are concurenta serioasa, si cred ca ii va fi greu sa se impuna in box-office cu asa filme rivale...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells