Angelina Jolie, în alt rol „malefic”? Iată ce partitură de monstru celebru îi este oferită

de Cristina Grigore în 24 Nov 2015
Maleficent, filmul de anul trecut în care a avut rolul principal, a avut un succes covârşitor la box office

După succesul impresionant pe care l-a avut cu Maleficent, Angelina Jolie a fost aleasă de studioul Universal pentru o altă partitură celebră şi înfricoşătoare. Potrivit TheHollywoodReporter.com, starul este dorit în rolul Miresei lui Frankenstein. Deşi o discuţie în acest sens nu a avut încă loc, este posibil ca cei de la Universal să se bazeze pe un răspuns pozitiv din partea actriţei ca urmare a susţinerii financiare oferite în realizarea ultimului film al acesteia, By the Sea.

Un film Bride of Frankenstein a fost lansat în 1935, cu britanica Elsa Lanchester în rol central (continuare a peliculei Frankenstein din 1931, în care Frankenstein primeşte o parteneră). O nouă versiune a filmului a fost propusă şi în 2009, cu Scarlett Johansson în rol central.

Noul Bride of Frankenstein, pe dezvoltarea căruia se concentrează acum cei de la Universal, face parte din planul studioului de a-şi lansa o serie de filme care să exporeze şi să relanseze poveştile celor mai cunoscuţi monştri din producţiile cinematografice lansate (în stilul Marvel Cinematic Universe). După Dracula Untold (2014), vor reapărea pe marele ecran personaje ca Mumia, Creatura din Laguna Neagră şi, bineînţeles, Frankenstein.

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, Maleficent, Bride of Frankenstein

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells