Andy Serkis era să-și rupă o coastă în lupta cu Chadwick Boseman din Black Panther

de Cristina Grigore în 24 Dec 2018
Uneori, pentru realism, scenele de acţiune sunt mai dure decât şi-ar dori interpreţii acestora

Scenele de luptă din filme sunt atent coregrafiate pentru a imita cât mai bine o confruntare reală, însă tot pentru realism este permis și contactul fizic moderat. Uneori însă, acest contact este mai dur decât și-ar dori protagoniștii, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Andy Serkis la filmările lui Black Panther. Starul a dezvăluit, într-un interviu preluat de TheWrap.com, că era să-și rupă o coastă în lupta cu Chadwick Boseman (T’Challa).

„În prima scenă pe care am filmat-o împreună mi-a lovit atât de tare cu genunchiul în piept – pentru că nici nu vedeam prea bine cu masca pe faţă – încât am crezut că m-am ales cu coasta ruptă încă de la prima sesiune de filmări”, a spus interpretul de 45 de ani al lui Ulysses Klaue.

Confruntarea venea la capătul unei dificile scene de urmărire cu maşini ce a trebuit refăcută de 30 de ori. Sekis era deja afectat de zborul lung cu avionul de dinaintea filmărilor, iar când scena în cauză a primit în sfârşit „ok-ul” avea atâtea lovituri şi vânătăi, încât simţea că nu se mai poate mişca. „Eram covins că o să mor acolo”, a spus actorul.

Black Panther a obţinut 1,3 miliarde de dolari încasări în toată lumea. Este considerat unul dintre cele mai bune filme ale lui 2018 şi a primit trei nominalizări la premiile Globul de Aur, inclusiv pentru „cel mai bun film - dramă”.

Exploreaza subiecte similare:

Andy Serkis, Black Panther, Chadwick Boseman

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells