Ana de Armas o înlocuiește pe Scarlett Johansson în Ghosted, unde va juca alături de Chris Evans

de Marina Florea în 6 Dec 2021
Ghosted este descris drept „un film de acțiune și aventură romantic”

După ce s-a alăturat colegului de platou Chris Evans în Ghosted acum câteva luni, actrița din Black Widow, Scarlett Johansson, a ieșit din proiect din cauza unor conflicte de orar. Chiar și așa, nu a durat mult ca o înlocuitoare să fie găsită: Deadline anunță că Ana de Armas (No Time to Die) a preluat rolul lui Johansson.

De Armas și Evans au jucat împreună în filmul polițist Knives Out, al lui Rian Johnson, și vor mai apărea în următorul film al fraților Russo, The Gray Man. Nu se știe deocamdată nimic despre acțiune sau despre personajele pe care Evans și Armas le vor juca, dar Ghosted este descris drept „un film de acțiune și aventură romantic cu un concept interesant”.

Ghosted a fost scris de către Rhett Reese și Paul Wernick (Deadpool), după propria lor idee, cu regia semnată de către Dexter Fletcher (Rocketman).

Filmul are producția semnată de Skydance și AppleTV+. Reese, Wernick și Evans semnează producția, cu David Ellison, Dana Goldberg și Don Granger de la Skydance, iar de Armas producător executiv.

Motivul pentru conflictul de orar este că Apple Original Films dorește să înceapă producția în februarie, ceva ce Johansson nu putea asigura în condițiile unui program încărcat. Ellison de la Skydance a insistat ca Armas să preia rolul, în condițiile tot mai multor filme în care joacă, inclusiv rolul principal din Ballerina, spin-off-ul la seria John Wick.

Exploreaza subiecte similare:

Ana de Armas, Chris Evans, Scarlett Johansson, Rhett Reese, Paul Wernick, Deadpool, Rocketman, Dexter Fletcher, John Wick, Ghosted

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells