Amber Heard nu păstrează cele 7 milioane obținute după divorț. Ce va face cu banii

de Cristina Grigore în 19 Aug 2016
După luni întregi de dispute legale, despărțirea celor doi are un rezultat pozitiv

Amber Heard a obținut în urma divorțului de Johnny Depp 7 milioane de dolari – după mai multe luni de dispute legale și scandal mediatic cauzate de acuzațiile de abuz fizic – însă nu va păstra impresionanta sumă. Ea a transmis redactorilor DigitalSpy.com că va dona toți banii unor organizații de caritate ce oferă ajutor și asistență femeilor și copiilor ce au fost victime ale abuzurilor.

Actrița a ținut să sublinieze că ținta sa în divorț nu au fost banii și că dorința ei este să îi ajute pe cei care nu se pot apăra singuri, contribuind și la dotarea spitalelor ce oferă asistență și tratament acestora.

„Aşa cum a fost descris în ordinul de restricţie şi în înţelegerea de divorţ, banii nu sunt şi nu au fost niciodată importanţi pentru mine, cu excepţia cazului în care pot fi folosiţi pentru un act de caritate şi, astfel, pot oferi sprijin celor care nu se pot ajuta singuri”,  a spus actriţa, care a menţionat şi cei 10 ani de voluntariat în cadrul unei organizaţii alături de care a ajutat Spitalul de Copii din Los Angeles.

Depp a negat toate acuzaţiile referitoare la abuzul fizic, iar atât familia, cât şi fosta sa parteneră, Vanessa Paradis, i-au luat, public, apărarea. Pe de altă parte, Heard a declarat că relaţia lor a fost „foarte intensă şi schimbătoare”, însă „întotdeauna plină de dragoste”, dar şi că „niciuna dintre părţi nu a făcut acuzaţii false sau a urmărit câştiguri financiare”.

Exploreaza subiecte similare:

Amber Heard, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gamblerrambler pe 21 august 2016 23:02
Inca o stire cancanista marca cinemagia

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells