Alina Eremia o dublează pe Milla Jovovich în animația ,,Savva: Inimă de războinic”

de Cinemagia în 25 Nov 2015
Din 11 decembrie la cinema, animaţia 3D „Savva: Inimă de războinic” aduce o poveste magică despre curaj

Cu o carieră impresionantă pe plan artistic, Alina Eremia  s-a afirmat de la o vârstă fragedă atât ca actriţă, cât şi pe plan muzical, iar din 11 decembrie îşi va împrumuta vocea personajului principal din ,,Savva: Inimă de războinic”, care în versiunea originală a animaţiei este dublat de celebra Milla Jovovich.

,,Mi-a fost propus rolul lui Savva, personajul principal din animaţia cu acelaşi nume. De această dată o să interpretez un personaj masculin. Este o provocare mai mare, însă nu este imposibil. Îmi plac provocările şi atunci capăt convingerea că o să iasă totul foarte bine. Ideea filmului este una minunată şi anume că o responsabilitate atât de mare, cea de a salva un sat întreg, a fost pusă pe umerii unui băieţel de 9 ani, pe care am ocazia să-l interpretez.”, declară Alina Eremia despre personajul dublat în animaţia ,,Savva: Inimă de războinic” .

Savva este un tânăr foarte curajos şi curios care locuieşte într-un sat aflat până nu demult sub protecţia magică a lupilor albi. Atunci când familia şi prietenii săi sunt capturaţi de o haită de hiene, Savva îşi asumă misiunea de a-l găsi pe singurul vrăjitor care l-ar putea ajuta să-şi elibereze satul. Cu o voinţă uriaşă şi multă încredere în propriile forţe, băiatul porneşte în cea mai importantă călătorie a sa, în care va lega prietenii trainice, va înfrunta o întreagă armată de creaturi fioroase şi va descoperi că puterea unui erou porneşte dintr-o inimă curată.

Din 11 decembrie la cinema, animaţia 3D ,,Savva: Inimă de războinic”  aduce o poveste magică despre curaj, prietenie şi balanţa bine - rău, care îi va încânta pe copii în preajma sărbătorilor de iarnă. Filmul distribuit de Freeman Entertainment prezintă o aventură fantastică, plină de eroi amuzanţi, umor şi culoare.

Exploreaza subiecte similare:

Savva. Heart of the Warrior

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells