Alexander Skarsgård, cu calviție pe covorul roșu

de Cristina Grigore în 30 Oct 2017
O recentă apariţie pe covorul roşu a starului din True Blood și Big Little Lies a stârnit un val de reacţii pe reţelele de socializare (vezi galeria de imagini)

Nu puţine sunt dăţile în care starurile au adus o modificare semnificativă aspectului lor fizic, însă în puţine rânduri au stârnit un val atât de vehement de stupefacţie ca noul look al lui Alexander Skarsgård. Actorul din True Blood şi The Legend of Tarzan a apărut pe covorul roşu în deschiderea unei expoziţii din New York, săptămâna trecută, cu o tunsoare neobişnuită.

Actorul de 41 de ani şi-a ras mare parte din păr, astfel încât să pară că suferă – în mod natural – de calviţie.

“Când credeam că ziua asta nu putea deveni mai proastă – iată că acum apare Alexander Skarsgård chel…” a fost una dintre multele reacţii de uimire a utilizatorilor Twitter. “Vă rog, spuneţi-mi că am vedenii şi nu disting prea bine noua tunsoare a lui Skarsgård”, se mai spune într-un comentariu.

Starul filmează acum pelicula The Hummingbird Project, alături de Jesse Eisenberg şi Salma Hayek, iar acesta este, cel mai probabil, motivul din spatele noii sale înfăţişări.

Filmul urmăreşte aventurile unor verişori (Skarsgård şi Eisenberg), care speră să câştige multe milioane de dolari derulând tranzacţionări intense şi instalând pentru asta un cablu optic între Kansas şi New Jersey. În calea lor stă însă fostul lor şef, Paul, un broker psihopat care nu se dă în lături de la nimic pentru a se asigura că planul lor eşuează. 

Foto - Rex Shutterstock. 

Exploreaza subiecte similare:

Alexander Skarsgård, Jesse Eisenberg, Salma Hayek, The Hummingbird Project , True Blood, The Legend of Tarzan

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells