Adrian Grenier: „Femeilor le plac bărbaţii sensibili”

9 Iun 2015
Actorul este din nou popularul Vincent Chase în filmul Anturaj

Unul din serialele hit ale HBO are acum parte de o continuare pentru marele ecran, iar premiera este chiar vineri. Iată mai jos o conversaţie cu Adrian Grenier, interpretul unuia dintre cele mai iubite personaje ale serialului/filmului Entourage, Vincent Chase.

De ce crezi că personajele din Anturaj sunt atât de îndrăgite în toată lumea?
Cred că universul luxului, al strălucirii, al distracţiei şi al alegerilor fără consecinţe reprezintă partea care îi atrage pe cei mai mulţi. Însă aş greşi să afirm că nu există şi un aspect mai profund al poveştii. Aceşti prieteni se sfătuiesc şi se susţin reciproc în cele mai grele momente. În ciuda tuturor ispitelor, ei reuşesc să revină la ce e important, adică la loialitatea şi prietenia lor. La această dinamică a personajelor reacţionează publicul.

Cum este personajul tău? Ce îţi place la Vincent Chase?
Îmi place că este un maestru Zen. Reuşeşte mereu să se detaşeze de probleme şi să aibă succes. Toţi trebuie să învăţăm să ne lăsăm purtaţi de val şi să nu mai încercăm să îl controlăm. Îmi mai place şi faptul că este foarte înţelegător şi se gândeşte mai întâi la cei din jur decât la el. Ia întotdeauna decizii cu inima.

Serialul Anturaj este cunoscut şi pentru numărul mare de femei frumoase. Chiar dacă acţiunea se bazează pe prietenia dintre bărbaţi, femeile nu sunt doar de decor. Sunt parte importantă din poveste?
Toată lumea spune că femeile contează cel mai mult. Nu cred că ele sunt în centrul acţiunii, dar sunt cele care o conduc si care influenţează relaţiile dintre personaje.

Cum a fost să te reîntâlneşti cu actorii cu care ai petrecut atâta timp pe patourile de filmare? Aţi mai păstrat legătura?
Da, am ştiut intotdeauna ce face fiecare dintre noi. Ne-am simţit ca la o reuniune de familie şi ne-am distrat. Se spune că a interpreta înseamnă a reacţiona şi exact asta e şi cazul de faţă. E ca mersul pe bicicletă.

Vince regizează un film în comedia Anturaj şi am înţeles că şi tu vrei să te apuci de regizat. Crezi că Doug a adăugat personajului această trăsătură tocmai inspirându-se din viaţa ta?
Da. Cred că fiecare dintre personajele noastre conţine un aspect din viaţa reală. M-am simţit onorat pentru asta. Deşi documentarele costă de obicei jumătate de million de dolari, cred că filmul lui Vincent înseamnă mult mai mult.

Povesteşte-ne un moment memorabil de pe platourile de filmare de la Anturaj.
Îmi pare rău să recunosc, dar mă simt istovit. Toate experienţele şi locaţiile în care am filmat au fost minunate şi încerc să le apreciez cât mai mult. Până acum ne-am distrat de minune şi sper ca proiectul să nu se oprească aici..

Cum ai colaborat cu Mark Wahlberg ca producător atât al serialului, cât şi al filmului?
Are o carieră de succes ca actor şi, deşi nu era pe platourile de filmare în fiecare zi, se asigura că totul decurge cum ar trebui şi că avem la dispoziţie tot necesarul pentru a ne face treaba bine.

Cu ce crezi că va rămâne publicul după vizionarea filmului?
Cred că bărbaţii vor fi atinşi de subiect şi nu va fi o problemă dacă le vor da lacrimile. [Râde]. Ei trebuie să înţeleagă că femeilor le plac bărbaţii sensibili şi trebuie să dea dovadă că pot fi şi aşa.

Bun sfat. În ce direcţie crezi că va merge Vince în continuare?
Hai să vedem ce urmează să fac eu pe viitor şi atunci vom şti ce ar putea prezice Doug pentru Vince. Cred că îi place să regizeze şi dacă se va descurca, sper să apucăm să vedem cât de sus poate ajunge.

Exploreaza subiecte similare:

Adrian Grenier, Entourage, Mark Wahlberg

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells