Adevăratul Mandarin își va face apariția în Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

de Gloria Sauciuc în 6 Aug 2019
Scenaristul Drew Pearce explică de ce personajul nu s-a potrivit în Iron Man 3

Numai o echipă creativă asiatică poate să îl aducă pe marele ecran pe Mandarin, e de părere scenaristul filmului Iron Man 3, unde trebuia să apară maleficul antagonist. Studiourile Marvel s-au jucat cu așteptările fanilor în 2013, atunci când - după ce venirea lui era anunțată în materialul promoțional al filmului Iron Man 3 - blockbusterul arăta că eroul negativ al lui Ben Kingsley, Mandarinul, era de fapt un actor britanic bețiv, Trevor Slattery, jucând un rol creat de către Aldrich Killian (Guy Pearce).

Mandarin va fi jucat de Tony Leung

A fost vorba de o decizie care i-a dezamăgit pe fanii personajului și care a determinat studioul Marvel să îndrepte lucrurile în 2014, scrie flickeringmyth.com, odată cu scurtmetrajul All Hail The King. Aici ne era dezvăluit că Mandarinul este, de fapt, un personaj real și că el și organizația teroristă Ten Rings sunt supărați că Slattery îi folosește imaginea...

La Convenția Comic-Con de luna trecută, publicul a fost asigurat că îl va vedea pe adevăratul Mandarin, jucat de Tony Leung, în 2021, în filmul Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Scenaristul Drew Pearce (Iron Man 3) a împărtășit câteva gânduri într-un interviu cu Cinema Blend legat de personaj: „Știți, există interpretări moderne ale Mandarin-ului, care au sens într-un context, mai ales într-un film Marvel mult mai legat de cultura asiatică și care are mai mulți asiatici în fața și în spatele camerei, oameni care conduc povestea”, susține Pearce. „În Iron Man al nostru, așa cum voi și restul lumii știți deja, am avut senzația că dacă am face Mandarinul în una dintre numeroasele forme sub care este cunoscut, jucam pe cartea unuia dintre numeroasele stereotipuri care au dat în primul rând naștere personajului. Pericol galben, în fine.... Această ideea ne-a inspirat abordarea asupra personajului”.

credem că va fi cel mai bun adversar...

„Am vorbit, de asemenea, cu unii dintre prietenii mei de la Marvel și, desigur, nu știu exact ce se va întâmpla, însă credem că va fi cel mai bun adversar. Și cred în Marvel. Credem în Marvel...”

Exploreaza subiecte similare:

Ben Kingsley, Guy Pearce, Tony Leung Chiu Wai, Iron Man 3, Drew Pearce

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells