Adaptarea jocului video Shadow of the Colossus şi-a găsit regizorul

de Cristina Grigore în 5 Sep 2014
După Josh Trank (Chronicle), a fost ales la cârma producţiei supranaturale de acţiune Andrés Muschietti (Mama)

Aflat de mai mulţi ani în agenda de lucru a Sony Pictures, adaptarea jocului video Shadow of the Colossus şi-a găsit regizorul. Potrivit Variety.com, acesta este Andrés Muschietti, cel care a stat la cârma horror-ului anului trecut, Mama (cu Jessica Chastain în rol central). Scaunul regizoral i-a fost oferit în 2013 lui Josh Trank (Chronicle), însă acesta a renunţat ulterior la colaborare.

„Am ştiut că ne-am găsit regizorul atunci când am auzit versiunea lui Andy asupra acestui material – a fost genial. Temele, personajele, elementele supranaturale ale poveştii sunt extrem de captivante pentru milioanele de fani ai acestui joc”, a declarat producătorul Michael De Luca.

Povestea din Shadow of the Colossus are în centru un erou pe nume Wander, a cărui misiune este aceea de a readuce la viaţă o fată, Mono. Lansat în 2005 de Sony Computer Entertainment – pe PlayStation 2 – jocul de acţiune şi aventură a beneficiat în 2011 de o versiune îmbunătăţită (PlayStation 3).

De adaptarea poveştii se va ocupa scenaristul lui Hanna, Seth Lochhead.  

Exploreaza subiecte similare:

Shadow of the Colossus, Andres Muschietti, Josh Trank, Seth Lochhead

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radurex25 pe 5 septembrie 2014 19:33
unul din jocurile considerate a fi arta; don't screw it, hollywood!
Bayard pe 5 septembrie 2014 22:20
Daca as avea de ales dintre diferite filme cu inamici uriasi, as prefera sa vad Attack on Titan, nu Shadow of the Colossus, Godzilla sau mai stiu eu ce .
airbender pe 5 septembrie 2014 22:22
cred ca la un film care se vrea asa de epic trebuie un regizor cu o imaginatie mult mai bogata!!guilermo del torro este perfect pt aceasta lume fantastica!!dar problabil el este prea scump sa zic asa!!sa vedem :D
hoferik pe 8 septembrie 2014 17:00
unul dintre cele mai geniale jocuri video din toate timpurile si se trezeste iar Mr' Hollywood sa faca un film....god damn it!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells