Actorii din serialul american Lucifer, cu măști populare românești

de Cinemagia în 12 Mai 2019
Netflix a promovat într-un mod inedit noul sezon al serialului Lucifer

Mai mulți actori ai serialului Lucifer, al cărui al patrulea sezon a debutat pe platforma de streaming Netflix pe 8 mai, au probat mai multe măști tradiționale românești, folosite în anumite zone ale țării pentru a alunga diavolul. Pe fundal poate fi auzit negativul piesei „Balada românului”, de la Subcarpaţi. 

Clipul Netflix vine la două zile după ce pe pagina de Facebook a Virgin Radio a apărut o înregistrare cu un producător de măști populare, Paul Buța, un meșter popular din Galați, care  i-a provocat pe actorii celebrului serial „Lucifer” să-i încerce măștile de diavol. În replică, Netflix a răspuns printr-un clip postat pe pagina oficială de Facebook. Actorii serialului, în frunte cu Tom Ellis, s-au filmat în timp ce probau măștile făcute de Buța.


Serialul Lucifer este o producție bazată pe universul benzilor desenate DC Comics. Producția îl are în centru pe Lucifer Morningstar (Tom Ellis), care a fugit din iad pentru a locui în... Los Angeles. „Telenovela noastră supranaturală favorită şi probabil cea mai mare plăcere vinovată a deceniului se întoarce cu o mulţime de aşi în mânecă. Ştim deja că Lucifer (Tom Ellis) i s-a arătat în toată splendoarea partenerei (şi febleţei) sale, poliţista Chloe (Lauren German), obligând-o să facă faţă ideii că lucrează cu diavolul în persoană. Sezonul patru aduce o nouă provocare, Eva, cea dintâi femeie, interpretată de actriţa israeliană Inbar Levi (de văzut în Imposters). Aceasta va dinamita relaţia dintre Lucifer şi Chloe, aducând un suflu proaspăt telenovelei. Insistăm cu acest termen pentru că latura procedurală a serialului, în care vinovatul este întotdeauna persoana la care te aştepţi mai puţin (deşi a trecut obligatoriu prin cadru), este adesea ridicolă...”, scria Cinemagia la data lasării celui de-al patrulea sezon, pe 8 mai 2019.

Inițial difuzat de televiziunea americană Fox, Lucifer este acum produs pentru Netflix de Jerry Bruckheimer Television alături de Warner Bros. Television.

Exploreaza subiecte similare:

lucifer, Tom Ellis

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 12 mai 2019 21:19
:)))) tare

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells