Acțiune în această toamnă la AXN

de Cinemagia în 2 Nov 2015
Din 2 noiembrie, sezonul 2 al serialului Cum să scapi nepedepsit, ce i-a adus un Premiu Emmy Violei Davis, iar din 6 noiembrie - serialul Scorpion

Serialul nou-nouț Scorpion și cel de-al doilea sezon din Cum să scapi nepedepsit încep în prima săptămână din noiembrie, pe canalul AXN.

Participă la concursul Cinemagia și AXN și câștigă 10 servicii de cafea și 10 huse de laptop, pentru energie non-stop

Recent laureata premiului Emmy pentru cea mai bună actriță, Viola Davis, face un rol de zile mari și în sezonul al doilea. Se spune că primul an la Drept este cel mai dificil. Cum se desfășoară povestea mai departe de primul an, aflați din noul sezon al popularului serial Cum să scapi nepedepsit, ce are premiera pe AXN în 2 noiembrie, la ora 21:05 și continuă în fiecare luni, de la 21:05. Să film, așadar, atenți la cele mai mici detalii din Cum să scapi nepedepsit: învățăm de la cei mai buni avocați care sunt tertipurile prin care poți câștiga în orice situație.

După cursul profesorului Annalise Keating (Viola Davis) de la Universitatea din Middleton, câțiva studenți ajung în poziția privilegiată de a lucra la firma de avocatură a acesteia, sub îndrumarea celor mai de încredere asociați ai săi, Frank Delfino (Charlie Weber) și Bonnie Winterbottom (Liza Weil). Echipa ‘Keating 5’este împinsă la limită pe măsură ce valorile, credințele, visele și chiar adevărurile membrilor ei sunt dezvăluite.

De pe covorul roșu înapoi în sala de judecată

Cum să scapi nepedepsit pune în prim plan jocul actoricesc de excepție al recent laureatei premiilor Emmy, Viola Davis, ce interpretează rolul profesorului Annalise Keating. Serialul drama-thriller, creat de inepuizabila Shonda Rhimes (Anatomia lui Grey, Scandal), pune decisiv puterea în mâinile unui personaj central, care adaugă valoare inestimabilă pe harta rolurilor feminine de culoare de la TV. În discursul de mulțumirire pentru Emmy-ul primit pentru interpretarea personajului Annalise Keating, Viola Davis spune că singurul lucru care separă femeile de culoare de restul este doar șansa de a interpreta un rol special. Shonda Rimes a recreat, încă o dată, cu acest serial, standardul frumuseții, al atitudinii sexy, al femeii în control, al femeii de culoare.

Ce se întâmplă în seara premierei?

Sinopsis episodul 1, sezon 2. Diseară, la ora 21:05: Ucigașul Rebeccăi este desconspirat Famke Janssen – invitat special, în rolul lui Eve Annalise și studenții săi trebuie să își continue viețile ca și când nimic nu s-a înâmplat, dar studenții încă resimt dispariția Rebeccăi. Doar Annalise și Frank știu adevărul – Rebacca a fost ucisă și sunt hotărâți să afle cine este vinovatul. Între timp, Annalise decide să ia un nou caz – un frate și o soră sunt acuzați că și-au ucis părinții. Și un prieten vechi o surprinde pe Annalise, dându-i o lecție de viață. Primul episod al noului sezon a fost scris de Pete Nowalk și regizat de Bill D’Elia.

Scorpion: matematica poate rezolva probleme globale complexe

Ia aminte la echipa tocilarilor geniali din Scorpion: matematica poate rezolva probleme globale complexe sau poate chiar salva vieți. Bazată pe viața unui geniu al computer-elor, povestea din Scorpion o să te țină cu sufletul la gură în această toamnă. Din 6 noiembrie, la ora 21:05.

 

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

How to Get Away with Murder, scorpion

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells