Aceasta este Stargirl!

de Gloria Sauciuc în 9 Aug 2016
Va apărea și în noul Power Rangers

În noua ecranizare DC Legends of Tomorrow, Sarah Grey va juca rolul lui Courtney Whitmore, cunoscută mai bine sub numele de Stargirl, parte din Justice Society of America, după cum relatează Entertainment Weekly. Grey, care va apărea și în reboot-ul Power Rangers, programat să se lanseze în România pe marile ecrane în aprilie 2017, s-a alăturat unei selecţii de personaje pentru noua serie TV Legends of Tomorrow, ce urmează să se lanseze pe canalul CW în luna octombrie.

Grey, care a mai apărut în seria iZombie de pe canalul CW, este ultima completare a distribuţiei de la Legends, din care fac parte Matthew MacCaull în rolul comandantului Steel, Maisie Richardson-Sellers în rolul lui Vixen, Nick Zano în rolul nepotului lui MacCaull, Citizen Steel.

S-a confirmat că, în sezonul doi, Justice Society of America intră în acţiune, după apariția lui Patrick J. Adams (Suits) în rolul lui Hourman, în ultimele ore ale finalului de sezon 1.

După cum s-a aflat la Comic-Con, sezonul doi al serialului va surprinde forţele din Legends alăturându-se Justice Society of America pentru a doborî Legion of Doom, o super-echipă de eroi negativi alcătuită din Malcolm Merlyn (John Barrowman), Damian Darhk (Neal McDonough), Reverse Flash (Matt Lescher) şi Captain Cold (Wentworth Miller).

Exploreaza subiecte similare:

Sarah Grey, Legends of Tomorrow, iZombie, Power Rangers

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells