2015: nouă comedii aşteptate

de Ştefan Dobroiu în 24 Dec 2014
Anul următor, evaluat în şanse de amuzament la cinema

Poate că aşteptăm cu mare nerăbdare blockbusterele, dar cine ar refuza o comedie bună de văzut la cinema? Iată mai jos nouă titluri aşteptate pe marile ecrane din ţară în cursul anului viitor.

The Wedding Ringer
30 ianuarie
Josh Gad a oferit în Frozen unul dintre cele mai iubite roluri vocale din ultimii ani, pe cel al simpaticului om de zăpadă Olaf, iar acum iată-l în rolul principal din The Wedding Ringer. Actorul îl interpretează pe Doug, un tânăr care îşi dă seama, nu cu mult înainte de nuntă, că nu are niciun prieten care să-i fie cavaler de onoare. Doug crede că este salvat când dă peste serviciul Best Man, Inc., care furnizează contra cost cavaleri de onoare pentru tinerii însurăţei ca Doug. Ce nu ştie dolofanul mire este că atunci când bate palma cu Jimmy Callahan (Kevin Hart), directorul Best Man, va primi o nuntă imposibil de uitat...

Unfinished Business/Afacere neprevăzută
6 martie
Vince Vaughn dă din nou piept cu publicul într-o comedie ireverenţioasă. Popularul actor îl interpretează pe patronul unei mici afaceri care merge la Berlin pentru a încheia afacerea vieţii sale. Capitala Germaniei va deveni fundalul unor aventuri trăsnite pentru el şi cei doi asociaţi (Tom Wilkinson şi Dave Franco), căci în afaceri contează şi o ofertă de nerefuzat, dar şi distracţia. Sienna Miller pune sare şi piper în această comedie regizată de Ken Scott, devenit celebru după apariţia comediei canadiene Starbuck.

Get Hard
27 martie
Will Ferrell dă din nou piept cu stereotipurile şi prejudecăţile în această comedie în care face echipă cu noua descoperire a comediei americane, Kevin Hart. Ferrell îl interpretează pe milionarul James King, care crede că nimic rău nu i se poate întâmpla, dar iată că justiţia îl aşteaptă după colţ: condamnat pentru fraudă, King urmează să fie trimis la închisoarea San Quentin, experienţă care e sigur că îi va da viaţa peste cap. King îl angajează pe Darnell (Hart), tipul care îi spală maşina, ca să-l "întărească" pentru perioada petrecută la "mititica". O sursă de umor a comediei este faptul că durul Darnell este cu cel puţin un cap mai scund decât James: Kevin Hart are 163 cm înălţime, în timp ce Ferrell are 191.

Paul Blart: Mall Cop 2
17 aprilie
Nu ne-am fi aşteptat ca filmul din 2009 să aibă parte de un sequel (în România a avut doar 13.000 de spectatori), dar iată că în aprilie ne reîntâlnim cu împiedicatul Paul (Kevin James). Agentul de pază are acum slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraş din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui să-şi impresioneze şefii şi noi colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o bandă de hoţi iau în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire. Va reuşi Paul să le dejoace planurile?

Spy
22 mai
Până când se confirmă The Heat 2, regizorul Paul Feig şi actriţa Melissa McCarthy rămân pe un teritoriu familiar în Spy, o comedie despre o analistă CIA care, după ce un coleg dispare în misiune, se oferă pentru o operaţiune sub acoperire destinată să descopere ce s-a întâmplat cu acesta, dar şi să înfunde un periculos traficant de arme. Distribuţia este completată de Jason Statham, Jude Law, Rose Byrne, Allison Janney şi 50 Cent.

Inside Out
19 iunie
Ca şi Minions, noua animaţie originală Pixar pare să aparţină mai degrabă genului comediei. Abordarea este nouă şi interesantă: personajele principale sunt emoţiile (Bucuria, Furia, Dezgustul, Teama, Tristeţea) unei fetiţe, Riley. Inside Out le va vedea pe cele cinci protagoniste încercând să o facă pe Riley să suporte cât mai bine ruperea de viaţa ei din Minesota când părinţii ei trebuie să se mute la San Francisco. Dar ce se va întâmpla când emoţiile se vor lăsa şi ele dominate de emoţii?

Ted 2
26 iunie
Pentru una dintre cele mai populare comedii din toate timpurile, detaliile despre sequel sunt ţinute la mare secret de producători şi regizorul Seth MacFarlane. Ştim doar că Morgan Freeman, Liam Neeson şi Amanda Seyfried au fost cooptaţi în distribuţie, iar Mark Wahlberg a declarat la un moment dat că personajul său, John, şi ursuleţul său de pluş Ted vor fi mai nebuni ca niciodată. Zvonurile spun că în sequel Ted nu o suportă deloc pe noua iubită a lui John, interpretată de Amanda Seyfried, şi că ar fi gata de orice pentru o face să dispară din viaţa lor.

Minions
10 iulie
Giumbuşlucurile micilor aghiotanţi ai lui Gru din cele două animaţii Despicable Me au adus seriei o mulţime de fani, iar acum minionii au ocazia să strălucească într-un film dedicat doar lor. Le vom afla istoria şi "colaborările" cu creaturi celebre pentru numărul de victime lăsate în urmă, precum T. Rex şi Dracula, dar povestea se concentrează pe aventura a trei minioni, Stuart, Kevin şi Bob (vocea lor este oferită de regizorul Pierre Coffin), porniţi în căutarea unui nou super-villain. Ei vor da peste Scarlet Overkill, o femeie hotărâtă să subjuge întreaga lume.

Pixels
24 iulie
Să întrerupă Pixels seria de filme cu Adam Sandler în rolul principal desfiinţate de critică? Premisa este extrem de ofertantă, iar Pixels s-ar putea dovedi una dintre surprizele plăcute ale anului viitor: când o rasă extraterestră interpretează greşit imagini din jocuri video clasice şi atacă Pământul, preşedintele Will Cooper (Kevin James) apelează la prietenul său din copilărie Sam Brenner (Adam Sandler), pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umană. Cu ajutorul altor împătimiţi ai jocurilor (Peter Dinklage, Josh Gad), Sam va înfrunta extratereştrii, iar de priceperea sa depinde însuşi viitorul umanităţii.

Trainwreck
24 iulie
Judd Apatow îşi scrie de obicei singur scenariile, dar iată că Trainwreck este comedia la care a fost dispus să colaboreze cu tot mai cunoscuta Amy Schumer. Aceasta interpretează şi rolul principal, cel al unei tinere cu o deosebită aversiune pentru o viaţă responsabilă. Când acţiunile ei distructive îi ameninţă viitorul, eroina încearcă să se schimbe. Distribuţia este completată de Bill Hader, Tilda Swinton, Marisa Tomei, Ezra Miller şi Daniel Radcliffe.

Care crezi că este cea mai aşteptată comedie a lui 2015?

Exploreaza subiecte similare:

Ted 2, The Wedding Ringer, Get Hard, Paul Blart: Mall Cop 2, Trainwreck, Minions, Pixels, Spy, Unfinished Business

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CosmaAlexandru pe 24 decembrie 2014 18:29
Ted 2
26 iunie

cavallioty pe 25 decembrie 2014 13:05
cea mai asteptata comedie in 2015? cu siguranta nu Ted 2,primul film a fost o mare porcarie,a fost mai mult decat neamuzant si nu ma voi uita la el nici macar daca dau de el din greseala si daca nu am nimic de vazut
ma gandeam ca americanii sunt prosti si de asta le-a placut porcaria aia de film dar se pare ca nici romanii nu sunt mai prejos

jenncii_jenncii pe 2 ianuarie 2015 18:47
Inseamna ca tu nu intelegi engleza.Inca n-am apucat sa ma uit la el dar pe cati am intrebat despre film au zis ca e genial.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells