110 motociclişti au anunţat lansarea trailerului Ultimul Zburător

27 Sep 2013
Fantasy-ul romantic se lansează pe marile ecrane de Ziua Îndrăgostiţilor

O coloană de 110 de motociclişti a traversat Bucureştiul pentru a anunţa lansarea trailerului oficial al filmului Ultimul zburător, în regia lui Ovidiu Georgescu, partea I a primei trilogii fantasy realizată în România.

Traseul urmat, Bd. Kiseleff - Pţa. Charles de Gaulle - Pţa. Victoriei - Sos. Stefan cel Mare - Sos. Mihai Bravu - Garden Pub Terasa Berarilor, a fost parcurs în condiţii optime, zburătorii moderni atrăgând privirile curioase ale trecătorilor. Cluburile Chopper Academy, Slow Riders şi Free Riders au fost cele care au răspuns afirmativ manifestului.

La eveniment au participat peste 400 de persoane, dintre care reprezentanţi ai mass-media, bloggeri, colaboratorii şi echipa, dar şi pasionaţii de film românesc.

Petrecerea a început cu lansarea trailerului oficial în prezenţa echipei şi a actorilor din film: Gabriel Duţu, Iulia Verdeş, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi şi George Ivaşcu. A urmat proiecţia celui mai recent videoclip al trupei Holograf, “Roua dimineţii”, care conţine imagini din film. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Culturală Promissum şi a fost susţinut de Premier Palace Group, NEI Guard, Dacris, Visual Strong Impression, Forpeople, Nonsintetic şi InterComFilm, iar MC-ul Marius Bălăşoiu a fost cel care a întreţinut atmosfera pe tot parcursul serii.

Pe lângă anvergura manifestării, fiind prima oară când un trailer de film românesc se lansează cu o asemenea desfăşurare de forţe, evenimentul de lansare al trailerului “Ultimul Zburător” a mai înregistrat o premieră notabilă: primul streaming live din mişcare făcut vreodată în România. Acest lucru a fost făcut posibil datorită efortului depus de Rodax Management şi Stage Expert cu sprijinul Viva Telecom şi Vodafone, streamingul fix fiind realizat de Hostway.

"Ultimul Zburător" este un film independent, realizat în totalitate din finanţare privată, produs de Asociaţia Culturală “Promissum” şi distribuit în România de InterComFilm Distribution. Acest eveniment cinematografic marchează un moment important, fiind prima parte a trilogiei "Promissum", prima trilogie fantasy realizată vreodată în România. Toţi cei implicaţi în realizarea acestui film au fost fascinaţi de povestea lui: un mit clasic al culturii române, mitul Zburătorului, spus sub forma unui basm modern.

Filmul este o frumoasă poveste de iubire ce transcende timpul şi spaţiul, prezentând o lume fascinantă, de mult uitată de o societate atât de cufundată în întunericul materialismului. Echipa şi actorii au realizat acest proiect pentru că au îndrăznit să creadă!

Iată trailerul:

Exploreaza subiecte similare:

Ultimul zburător, Ovidiu Georgescu

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
viorellll pe 27 septembrie 2013 16:07
fantasy ? :))))
gsby_gaby pe 27 septembrie 2013 17:22
O mare porcarie !!!!!
Danila_Prepeleac pe 27 septembrie 2013 18:48
Nici macar n-ai vazut filmul si deja e mare porcarie... adevaru' e ca nu arata ca Las Fierbinti sau Garcea si Oltenii, capodopere ce probabil se numara printre preferatele tale.
vladimir84 pe 27 septembrie 2013 18:27
Incercarea moarte n-are.
Marysya pe 28 septembrie 2013 01:20
Tipic românesc! Dăm verdicte înainte de a vedea despre ce e vorba! Filmele românești pierd din start în fața reticenței publicului și culmea, devin interesante abia după ce au primit aprecieri, nominalizări și trofee în afară....O gândire defectă ce ne aduce doar pierderi în artă....Filmul se anunță promițător datorită adaptării scenografe originale: mitul zburătorului reconstruit în post-modernitate. Cu atât mai mult merită o șansă, cu cât nu au existat finanțări la baza lui, temelia fiind pusă pe încredere, prietenie și câțiva sponsori ”curajoși”! Nu mai spun că în spatele proiectului stă o echipă de producție ”grea”, cu o distribuție și mai ”grea”! Așa că, vedeți cum vă organizați timpul pe 14.02.2014......111 minute de sex se recuperează, dar satisfacția de a vedea un film bun în premieră....de neprețuit! :))
TheJesus pe 29 septembrie 2013 20:20
Pentru un film romanesc e destul de interesant trailerul.
alex_il_fenomeno pe 27 octombrie 2013 15:33
Suna extraordinar...Si aceasta prezentare, foarte faina, parca ceva peste lucrurile normale din Romania.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells