Would You Rather

(2012)

Would You Rather

Poster Would You Rather Postere Would You Rather

Sinopsis Would You Rather

Would You Rather

Disperată să își ajute fratele grav bolnav, o tânără acceptă să participe la un joc numit "Would You Rather", organizat de un aristocrat bogat și sadic. Miza pusă în joc este mare, dar și riscul este pe măsură.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Namae
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

Produs de

Periscope Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

IFC Films

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
MarySunshine pe 03 Martie 2013 04:19
Foame de bani.
Când ne simțim depășiți de probleme, mulți dintre noi luăm decizii pripite. Fără să ne întrebăm, totuși, dacă vom putea trăi cu ele. Pentru fiecare plus, există un minus. Iar în acest film, Iris, care are un frate bolnav de leucemie, încearcă să facă tot posibilul pentru a-l face bine, indiferent de consecințe. Prestația actorilor e bunicică. Suspansul enervant, pe lângă doza mare de sadism. În orice caz, nu l-aș mai revedea încă o dată!
6 2
Get0dac pe 02 Martie 2013 12:31
Un nou film facut special de catre o minte bolnava, pentru alte minti bolnave. Recomand Cinemagiei infiintarea genului de film ,,sado-maso''. Sub masca unui asa zis substrat psihologic, cat de departe vom merge pentru banii....ni se serveste un film sadic facut pt. dezaxatii mental. Toti cei ce apreciaza aceste filme ar trebui sa isi puna intrebari asupra integritatii lor mentale.
6 15
zzzzzzz pe 6 martie 2013 04:41
hmmm mie mi-a placut saw de exemplu.....dar nici nu se compara filmul acesta cu saw. Filmt de 2 lei nimic inteligent sau intigrant macar.Au pus un macel acolo si gata....regret ca l-am vizionat.
Get0dac pe 12 august 2016 12:16
Japonezii au gusturi ciudate. Mai nou, de la automatele de pe străzi sau chiar din unele magazine, doritorii pot să achiziţioneze chiloţii folosiţi ai elevelor. Cumpărătorul selectează produsul dorit în funcţie de poza tinerei care a purtat obiectul de lenjerie, să introducă fisele în aparatele care se găsesc pe stradă şi să primească chiloţii doriţi. În magazine sunt vânduţi pe sub mână. Elevele doritoare să-şi vândă lenjeria se duc la magazin, predau produsul şi o poza, după care aceştia sunt ambalaţi şi… vânduţi. Deci, da! Valentina, nu te pot contrazice...
mebubu2007 pe 27 Aprilie 2013 20:58
un film care arata din nou ca in viata banii nu sunt totul, ca uneori oricati bani ai avea nu ajuta la nimic (ex finalul la care recunosc ca ma gandeam) plus ideea cu care am crescut de mica: banii se obtin in viata cu un efort real si nu intotdeauna merita efortul. acum...fiecare intelege sau nu din film ce vrea...dar mie ideea mi s-a parut...senzationala. lasand deoparte scenele sadice...daca ai vazut seria saw nu va fi atat de groaznic :). eu personal recomand filmul dar doar celor tari de inima.
5 1
ChubbyPanda pe 27 iulie 2013 01:45
Eh cred ca pana la urma a gasit ea ce sa faca cu banii nu? :D
Alexuxxx pe 08 Martie 2013 02:53
disperarea oamneilor din ziua de azi
destul de tensionat ,sincer ma gandeam ca sa o sa se termine ,mai ales cand am vazut ca ea o intrat in camera lui prima oara si el nu misca ,in rest ce sa zic trebe sa ne gandim bine ce alegeri facem in viata si ce sacrificam pentru ele
4 1
tonymaestrul pe 05 Noiembrie 2013 18:09
Nu este un horror clasic cum ma asteptam dar este un film cu suspans inspirat cumva din saw . Foarte ingenioase pedepsele la care sunt supusi concurentii iar la final cand te asteptai sa fie happy-end scenaristul ne loveste cu o supriza... Superb
4 2
Ciprian_2007_tl pe 27 Februarie 2013 20:45
Iris il are in grija pe fratele ei bolnav de leucemie.Pentru al putea salva trebuie sa participe la un concurs eliminatoriu.Si Iris accepta, inafara de ea mai sunt 6persoane nestiind in ce constau probele.
Un film bun. Nu pot s-a cred ca sa terminat atat de tragic, dupa cat efort a depus pt fratele ei.. !

3 6
j0hanna pe 30 August 2013 19:42
I rather Not
Un film al carui fir poate fi intuit doar din titlu. Nimic imprevizibil, am stiut de la inceput ce voi vedea, finalul ..binevenit si bineMeritat. Morala : Banii nu cumpara viata. Sfat : De vizionat si de tras propriile concluzii ! :)
2 2
xerses pe 28 Februarie 2013 10:28
Un film la care am stat in tensiune pana la sfarsit.
2 9
tatucu_alin pe 30 Martie 2015 22:16
Destul de violent dar cu foarte mult suspans si un final neasteptat.Si actorii au jucat bine.Deci,da,un film bun,mie mi-a placut.
1 1
isabela_isa pe 25 Aprilie 2014 20:41
Pe tot parcursul filmului am simtit ca este ceva in neregula cu cantitatea timpului in care se desfasoara actiunea. Mie mi-a placut acest film cu anumite ezitari privind povestea si sfarsitul. Filmul nu este inspaimantator; este o ecranizare care ne face sa ne punem intrebari legate de importanta banilor, "Ai putea sa faci asa ceva pentru o anumita suma baneasca?".
1 1
craita1218 pe 10 Februarie 2014 00:42
Totul pana la bani...
filmul merita,nu este horror,mai degraba thriller,povestea este interesanta fiind vorba de faptul ca orice om are un pret,iar finalul este genial...daca nu ar fi fost finalul,filmul era un cliseu,dar chiar merita vazut...parerea mea!!!
1 1
Omu_Problema pe 23 Februarie 2016 00:53
Interesant
Filmul e interesant, si nu inteleg de ce se ataca lumea pe aici, pai bai fratilor, nu va mai uitati la Saw, Chainsaw massacre, Hostel pentru ca sunt filme violente, ce conteaza povestea, ca si asta are poveste. Aaaaa stati asa, daca v-a placut voua povestea anumitui film, treceti peste scele gore, am inteles.
Povestea filmului este despre disperarea oamenilor de rand si la ce ajung acestia sa faca pentru a capata niste bani.
In cazul de fata un bogatas influent, pe alocuri nebun, inventeaza un "joc" pentru a rade pe seama oamenilor care il joaca.
Bogatasul se distreaza copios si facand glume vazand disperarea concurentilor de a trece la etapa urmatoare.
Un film bun care nu urmeaza aceleasi ponosite clisee cand vine vorba de final. Si de ce politia nu vine la acest bogatas? Fiind un om atat de influent ma gandesc ca acesta ar fi motivul.
Si totusi sa ne… citeşte

1 2
karenin08 pe 14 August 2013 17:16
Finalul este colosal,complet atipic pentru filmele americane."Would You Rather" se incadreaza perfect in categoria filmelor care se petrec,preponderent,intr-o singura camera,fiind totodata un punct de reper in momentul referirii la aceasta categorie restransa de filme.
1 2
Sebastian96 pe 01 August 2013 10:08
Mie,personal mi s-a parut un film bun.Are elemente horror si jocul a fost destul de inspirat.Poveste cu lipsurile ei mai mari sau mai mici nu constituie o problema asa majora.Recomand filmul.
1 2
emy_sinaia pe 06 Martie 2013 22:14
Un film care nu trebuia facut
Acest film de doi lei arata pana unde poate merge disperarea oamenilor pentru a face rost de multi bani nu prin munca ci printr-un joc stupid si sadic gen care pe care se omoara primul inventat de o minte bolnava si fara scrupule .
1 7
ChubbyPanda pe 27 iulie 2013 01:48
Tocmai!Asta inseamna ca ne arata ca uneori banii nu sunt totul!Ne straduim asa tare sa facem rost de bani si ne irosim viata ca la sfarsit sa ne dam seama ca toate lucrurile frumoase au trecut pe langa noi,nu poti cumpara totul cu banii,nu poti sa readuci o persoana la viata nici cu 10 milioane de euro.
emy_sinaia pe 27 iulie 2013 11:38
ok, asa este.

Spune-ţi părerea despre Would You Rather

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Would You Rather
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells