Wonderful World

(2009)

O lume minunată

Poster Wonderful World Poster Wonderful World

Sinopsis Wonderful World

Mai mult
Wonderful World

Ben Singer este un cantaret ratat de muzica folk, un fumator de marijuana, un corector care tocmai si-a pierdut locul de munca, un barbat divortat si un tata de week-end care o exaspereaza pe fiica lui in varsta de 11 ani pe nume Sandra cu teoriile sale negativiste despre existenta. Singurele placeri ale barbatului sunt discutiile dogmatice si inteligente si partidele regulate de sah pe care le joaca in compania colegului sau de apartament Ibu. Atunci cand senegalezul Ibu intra in coma diabetica si este…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: catalina_tfs
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

Produs de

Ambush Entertainment

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Departure Studios

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
roxykim pe 11 Martie 2010 16:39
aveti ce invata din acest film
Ben Singer (Matthew Broderick) este un cantaret de muzica folk care si-a ratat cariera desi era un foarte cunoscut cantaret de muzica pentru copii, un fumator de marijuana, un corector care tocmai si-a pierdut locul de munca, un barbat divortat si un tata de week-end care o exaspereaza pe fiica lui in varsta de 11 ani pe nume Sandra cu teoriile sale negativiste despre existenta. Singurele placeri ale barbatului sunt discutiile dogmatice, inteligente, exemplificarile privind "teoria jocului reciproc", si partidele regulate de sah pe care le joaca in compania colegului sau de apartament Ibu bolnav de diabet.
2 0
Blu3sky pe 29 Iunie 2010 19:58
am mai vazut un film asemanator.. dar nu imi pot aduce aminte exact numele. oricum aceiasi tematica etc.. deci nimic nou!
0 0
Blu3sky pe 29 iunie 2010 20:00
mi-am adus aminte.. Cold Souls .. numai ca ala era putin mai SF
Robert_Stefan pe 13 Martie 2010 23:28
super film
un film foarte interesant!! un alt film in care se remarca micuta jodelle, pe care o admir si o indragesc, mai ales in filmele Silent hill si case 39!!
0 0

Spune-ţi părerea despre Wonderful World

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells