Voice from the Stone

(2017)

Vocea din perete

Poster Voice from the Stone Poster Voice from the Stone

Sinopsis Voice from the Stone

Mai mult
Voice from the Stone

Plasată într-un castel izolat din Toscana, Italia, în anii '50, această peliculă intensă, plină de suspans, ne spune povestea lui Verena, o asistentă tânără foarte ambițioasă și determinată,  interpretată de Emilia Clarke (Game of thrones, Me before you), care este angajată cu scopul de a-l ajuta pe tânărul moștenitor al proprietății, ce suferise o traumă. Băiatul nu mai vorbise deloc de la moartea subită a mamei sale. Dar, cu cât îl observă mai mult, cu atât mai mult…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: bogdan_u
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 06 Mai 2017 21:05
Interesanta punere in scena a povestii tinerei care vine sa ajute un copil si ajunge sa ia locul mamei in sufletul acestuia.
5 0
elianna pe 02 Mai 2017 12:48
Incearca dar ...
E un film care incearca sa para misterios si tenebros, dar nu prea reuseste. Cauta fortat sa aduca suspans si intriga din imbinarea unor scene care uneori nu se leaga. Nu mi-a displacut in totalitate, gratie peisajului, locatiei, muzicii. Dar subiectul nu aduce nimic nou, nici original. O tinara este angajata sa evalueze si trateze un copil care nu vorbeste. Copilul suferise o trauma dupa moartea mamei sale. Si de aici incepe parcursul acestei femei, care desi vine fara idei preconcepute referitor la straniu si paranormal, ajunge sa simta si sa triasca pe pielea ei experientele inexplicabile.
4 1
marin_nicolae pe 26 Iunie 2017 14:20
Emilia Clarke
In asteptarea Urzelilor... am vrut sa o vad la lucru pe Emilia Clarke, nu a jucat rau, povestea ar fi interesanta dar ceva nu s-a legat. Raman unele scene cu Emilia Clarke si cam atat.
2 1
Dragos.87 pe 08 Iunie 2017 01:00
Filmul are o atmosfera foarte buna care te tine captivat avand o poveste interesanta.Eforturile unei femei de a ajuta copilul orfan de mama,ia locul raposatei intr-un mod neasteptat.Chiar daca suspansul este lungit prea mult si mereu astepti sa se intample ceva,filmul are o intriga interesanta iar actrita din rolul principal are o prestatie reusita.Mi-a placut si il recomand cu incredere!
2 2
stricted pe 08 Noiembrie 2018 23:49
Rezultatul este un film subtil, care arde încet, plictisitor (mai ales în prima parte) și care nu își asumă nici un risc, având un final ce nu se ridică la așteptările spectatorului.
0 0
AdriAdrianna98 pe 11 Noiembrie 2017 11:30
Mi-au placut cel mai mult atmosfera, locatia si interpretarea actorilor in rest mi s-a parut un amestesc al mai multor filme vechi si bune gen am resimtit un pic The sixth sense in unele momente. Cam slabut totusi desi avea potential. In mare mi-a placut, nu simt ca mi-am irosit timpul si mai important, nu m-a plictisit, dar nici nu pot sa zic ca a fost un film bun.
0 0
andystarx pe 06 Ianuarie 2018 23:58
Nota 3/10
Una din cele mai mari porcarii vazute pe anul 2017,un film care nu isi avea rostul,nici o noima ,nimic !
0 1
Mihai2508 pe 03 Ianuarie 2018 17:32
Nu este asa cum m-am asteptat
Din trailer ai impresia ca este un anumit tip de film, dar in realitate este mult mai slab. Ideea filmului nu este rea, dar nici nu nu este foarte clar subiectul. M-am uitat pentru Emilia Clarke, care are un rol interesant, dar parca nefinisat. Este un film ciudat, care parca nu are final.
0 1
emy_sinaia pe 07 Septembrie 2017 22:22
Un pic mister, un pic suspans si nuditate placuta pentru ochii privitorului.
0 1
flower26free pe 29 Iunie 2017 16:27
cum a deschis usa l-am recunoscut 'Tano Cariddi ' :) . un film de nota 7.
0 1

Spune-ţi părerea despre Voice from the Stone

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu Voice from the Stone
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
  • listă cu 51 filme, creată de Adalwulf pe 23 Aprilie 2017
jinglebells