Towelhead

(2007)

Jasira

Poster Towelhead Postere Towelhead

Sinopsis Towelhead

Mai mult
Towelhead

Pelicula "Towelhead" are la baza romanul scriitoarei Alicia Erian intitulat "Towelhead" si urmareste o scurta perioada din viata Jasirei, o adolescenta libanezo - americana confuza si dezorientata, in varsta de 13 ani, care se confrunta cu probleme…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: legolas05
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

AKA

  • Nothing Is Private

Produs de

Indian Paintbrush

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
White.Lily pe 02 Octombrie 2010 11:58
Neconventional
Este unul dintre acele filme ravasitoare si impresionante pe care nu le poti uita prea curand.
Un film care te copleseste efectiv si despre care ai vrea sa spui atat de multe insa simti ca orice ai spune tot nu ai putea sa exprimi tot ce ai simtit vizionand filmul.
Vi-l recomand din suflet si daca doar un film ar putea sa mai schimbe putin din mentalitati....tot ar fi ceva!

4 1
ramonas pe 4 martie 2011 01:12
da din intamplare am vazut filmu si vreau sa va spun ca nu am vazut chiar de mult timp un fil asa de interesant! bravo! actori f buni!
margott pe 16 Aprilie 2012 00:33
Mie Jasira mi s-a parut intr-un fel varianta orientala a Lolitei, mai ales ca fetita de 13 ani e oricum precoce pentru varsta ei si e foarte constienta de faptul ca vecinul o priveste altfel decat ar trebui. Desigur, asta nu scuza comportamentul lui irational, insa dat fiind gestul lui din final, cand cheama ambulanta pentru Melina, se dovedeste ca omul nu e un vicios sau un individ fara scrupule. Mi-a placut filmul prin prisma faptului ca nu e obstentativ moralizator, personajele sunt oameni obisnuiti care gresesc si care invata din greselile lor.
1 1
Horatiucrisan pe 28 Ianuarie 2020 14:04
Un film cu subiecte amestecate, relatiile parinti copii in contextul unor parinti prea severi cu proprii copii ajunsi la varsta curiozitatii adolescentei, parinti care se comporta altfel fata de așteptările pe care le au de la copii, vecini fara scrupule, pozand în oameni cumsecade, prejudecăți și rasism într-o America a anilor 2000.
0 0
lili22 pe 24 Decembrie 2017 11:52
Destul de bun filmul , interpreta rolului principal fce un adevarat tur de forta, actorii din rolurile secundare nu mi-au spus nimic.Dar nu e film de nota 10
0 0
primulfilmlacinematograf pe 20 Noiembrie 2017 11:12
vazut tarziu, la tvr2; film bun, subiect generos pentru scenariu si regie, bine surprinse reatiile dintre parinti si copii, destul de convingator in privinta relatiilor dintre vecini, in contextul dat, dar si in cadrul real,farmecul personal al actritei Summer Bishil se simte dscret dirijat si "pus in evidenta/ valoare" de catre regizor, un film despre prejudecati,facut fara prejudecati; si totusi eu nu am reusit sa retin o secventa care sa ma convinga ca este un fil de arta, cum a fost incadrat la tvr2 (am pierdut prezentarea-argument a lui Laurentiu Damian)
0 0
Anamarria pe 21 Februarie 2012 16:14
Foarte frumos filmul,iar fata era atat de dulce... Mi-a placut,dar sfarsitul parca se putea si mai bine! Oricum ii dau nota 10 pentru ca merita.
0 0
GabrielaSirbu pe 04 Martie 2011 15:49
Pentru ca un copil sa ajunga adult, trebuie sa infrunte cea mai dificila perioada existentiala, pubertatea...
Din punctul meu de vedere este un film de 10 stelute pentru ca abordeaza cu mult curaj si fara ipocrizie subiecte pe care inca le consideram tabu si pentru care ne pune in fata, noua, adultilor, oglinzi in care ne putem vedea intreaga gaunosenie morala in care ne balacim...dar pe care am denumit-o "maturitate"...
Iar cei care inca nu au vazut serialul "Six feet under" tot marca Alan Ball, ar fi cazul sa-l vada!

0 0
Diandra96 pe 6 martie 2011 21:43
Ai foarte mare dreptate un film de nota 10(si asta doar pt ca nu exista o nota mai mare)...superb film , superba interpreare am ramas fara cuvinte SUPERB.
xerses pe 04 Martie 2011 12:38
Foarte bine interpretat ade catre toti actorii povestea.Cutremurator ce se poate intampla si schimba vietile....
0 0
Diandra96 pe 06 Martie 2011 22:04
:-d
app nu stiti cumva daca o sa apara in cinematografe la noi;;)
multumesc anticipat;;)

0 1

Spune-ţi părerea despre Towelhead

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Towelhead
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells