The Morgue

(2008)

Morga

Poster The Morgue Postere The Morgue

Sinopsis The Morgue

The Morgue Povestea a 6 indivizi ce se trezesc blocati in morga dintr-o zona rurala izolata.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.1

Caseta tehnică

Produs de

Reef Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Fabrication Films

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
arnoldroland pe 05 Martie 2011 20:09
Un film de calitate si,infricosator,insa nu am inteles daca fusese adevarat ce se intamplase in acea noapte la morga sau era doar un cosmar inspaimantator,in fine,mie mi s-a parut a fi fost prima varianta...in rest,il pot recomanda iubitorilor de filme horror,cred ca o sa le placa filmul!
2 0
Enriq.c pe 15 Ianuarie 2011 00:37
Un film interesant invaluit intr-o atmosfera lugubra si tenebroasa.Tandemul Gomes-Sanginitto a functionat perfect , iar libretarul Perry La Marca si-a facut treaba excelent realizand o muzica pe masura ....
2 0
c3z4r pe 22 Martie 2009 15:52
Morgue
O ecranizare interesanta ,un film plin de suspans facut nu cu prea multa imaginatie dar totusi captivant.Deznodamantul este unul nu atat de usor de banuit cat foarte clasic daca ai mai vazut filme de gen.Aproape in aceeasi masura si cu aceeasi tema a fost facut si "Passengers" si mi s-a parut mult mai interesant si complet ca "The Morgue".Nu il pot clasifica in lista filmelor bune deoarece ii lipsesc foarte multe elemente.Nu m-a impresionat cu nimic.
2 1
iptana pe 02 Decembrie 2010 22:52
Foarte prost filmul nu pot sa cred ca mi-am pierdut timp din viata pentru o asa de mare porcarie.....nimic frate nu are nimic.....subiectul o prostie(ii alerga unu cu toporul si bisturiul pe 6 oameni si tipul de fapt murise cu ceva timp inainte)nu va uitati ca sincer nu aveti la ce......dezamagire totala.....
1 3
loveislife pe 04 Septembrie 2009 23:12
za cacacios movie=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
1 6
1Katalin pe 16 Iunie 2011 14:34
de vazut filmul...parerea mea k , este un film bun , cu momente infricosatoare !
0 0
chuckyfan pe 07 Iulie 2011 23:39
Premisa buna, cred
N-am avut cine stie ce asteptari de la acest film. Important era ca sa ma amuze, sau sperie - asta-i motivul pentru care ma uit la filme -, dar a reusit nici una nici alta. Filmul a stat prost la toate capitolele. Suspans? Gasesti mai mult intr-o comedie romantica. Soundtrack-ul parca a fost facut pentru un joc de ala vechi, ca "Zombies from the backyard ate Super Mario". Ba, la final a aparut si un "twist". Nici nu stiu daca sa-l numesc twist, sau doar o scuza patetica de a o vedea pe aia urland in sicriu. Mai bine in morga aia bagau niste adolescenti si il faceau slasher.
0 2
armenache pe 17 Septembrie 2010 10:04
slabut
Destul de plictisitor, o avut si momente interesnte, dar rare!
0 3
jingsaw112 pe 03 Februarie 2010 16:34
Nu stiu daca am vazut un horror mai slab decat asta; poate daca vedeam trailerul nu mai vizionam filmul. NU VA LASATI PACALITI DE TITLU, cel mai mare dusman al vostru cand urmariti acest film e somnul sau plictisul.
0 3

Spune-ţi părerea despre The Morgue

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells