The Idle Class

(1921)

Trantorii

Poster The Idle Class Postere The Idle Class

Sinopsis The Idle Class

Cateva din aventurile si intamplarile dulci-amarui ale vagabondului sarac si boem, cu inima uriasa si suflet de copil, prea bun si pur pentru o lume hada si meschina, pe care oricine-l vede, nu-l uita niciodata si care este cunoscut sub numele de Charlot! Omagiu adus celui mai indragit comic din istoria filmului, primul autor complet al celei de-a saptea arta, Charlie Chaplin.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
Charles Chaplin Charles Chaplin Vagabondul / Soţul Edna Purviance Edna Purviance Soţia neglijată Henry Bergman Henry Bergman Sleeping Hobo
Lane Chandler Lane Chandler extra Mack Swain Mack Swain Her Father John Rand John Rand Golfer and Guest
Al Ernest Garcia Al Ernest Garcia Cop in Park and Guest Harry Tenbrook Harry Tenbrook extra Lillian McMurray Lillian McMurray Maid
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Charles Chaplin Productions

Distribuitorul international

First National Pictures

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 07 Ianuarie 2017 13:28
Chaplin în dublu rol
Lumea bună merge vara în stațiuni de odihnă răcoroase, unde sunt organizate evenimente distractive. ”Micul vagabond” ajunge și el acolo, fără a ști că unul dintre bogătanii din stațiune seamănă leit cu el. Au loc mai multe încurcături, iar Charlot trebuie să plece singur către o altă destinație.

”The Idle Class”, unul dintre cele mai reușite scurtmetraje ale lui Chaplin, folosește motivul dublurilor, adus la desăvârșire în celebrul ”The Great Dictator” (1940) în care dictatorul Tomaniei avea o dublură în persoana unui bărbier evreu. Gagurile sunt tot mai profesioniste și mai bine lucrate, iar secvențele debordează de un umor nebun. Calitatea artistică este înaltă, chiar dacă filmul nu are profunzimea lungmetrajelor sale viitoare.

Chaplin exploatează aici, ca și în celelalte filme ale sale, contradicția între… citeşte

2 1
carmen_angelus_romila pe 21 Octombrie 2018 10:31
Un filmulet umoristic, demn de toata lauda si respectul, in care celebrul actor, ne incanta la dublu, intr-o statiune luzoasa, interpretand atat personajul vagabondului incurabil, cat si al unui bogatan sadea.
0 0
cetateanu pe 02 Octombrie 2010 18:08
Film care il are in rol principal pe celebrul actor de comedie Charles Chaplin in plus el asigurand si regia.Un actor care pe langa mimica specifica avea o mobilitate extraordinara putand face ce vrea cu corpul sau.
0 1
cosmin_kedii pe 04 Aprilie 2013 17:43
este un film scurt de o calitate excelentă .Unele gagurile sunt dea dreptul remarcabile, toate însoțite de o muzică frumoasă compusă de Chaplin.
0 4

Spune-ţi părerea despre The Idle Class

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Idle Class
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells