The Green Inferno

(2013)

Infernul din Amazon

Poster The Green Inferno Postere The Green Inferno

Sinopsis The Green Inferno

The Green Inferno trl

Un grup de tineri activiști din New York călătoresc în jungla amazoniană pentru a milita să protejeze un trib aflat în pericol de dispariție. În timpul zborului, avionul în care sunt tinerii are probleme și se prăbușește, iar new-yorkezii ajung ostatici tocmai în mâinile celor pentru care au venit să militeze.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3

Caseta tehnică

Produs de

Worldview Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

A-Film Benelux MSD

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

SUA

Box office The Green Inferno

Weekend premieră (26.10.2015)
  • Loc 6
  • Spectatori 7.811
  • Încasări (RON) 139.031,00
Total
  • Spectatori 20.536
  • Încasări (RON) 371.971,00
  • Încasări (USD) 91.277,79

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Madalina.andra92 pe 22 Octombrie 2015 17:32
Sadic...si ff sangeros!! Imi aduce aminte de Cannibal Holocaust! Si nici eu nu inteleg finalul
11 2
Pantaleon pe 07 Noiembrie 2015 19:15
Masterchef cu canibali !
Recunosc, am așteptat acest film. Da, știam că va fi o bazaconie marca Eli Roth, mai ales ca după ce am văzut recent Knock Knock al aceluiași regizor, mi-am dat seama ca Hostel nu a reprezentat decât un accident interesant în cariera regizorală a junelui Roth. Dar cum lipsa unor filme de calitate (cel puțin în perioada asta) m-a împins totuși să văd The Green Inferno, nu pot spune că regret decizia luată, nicidecum, dar nu pot decât să constat cât de comercial și de ageamiu în arta regizorală este creatorul acestui film. Prost făcut, evident cu intenția de a șoca, lipsit de rigoare, de un scenariu decent, de mutre memorabile, de jocuri actoricești măcar modeste, prost condus, prost terminat, ideea departe de originalitate, scene care sfidează bunul simț elementar prin prostia lor . Mă întreb cum ar fi arătat acest film dacă ar fi fost lăsat pe mâna… citeşte
8 4
Get0dac pe 24 noiembrie 2015 10:05
Observi calitatea cinefililor români ? La un comentariu echilibrat aruncă minusuri. Pentru ei filmul este fenomenal. Mie mi-au scos comentariul în care spuneam că trebuie să fii retardat sado-maso ca să te uiți la porcăria asta.
xerses pe 22 Octombrie 2015 10:44
Ce fiori pe sira spinariii mi-a dat acest film....Terifiant de-a dreptul.
7 5
mariuslupu1980 pe 02 Noiembrie 2015 22:28
Mai bine nu.
7 6
qawHaq pe 23 Octombrie 2015 10:00
Cu mici exceptii (faza cu drogarea intregului trib cu 10 grame de marijuana, de pilda), filmul merita toata lauda. Prezentarea nevoalata a comportamentului tribal duce filmul in zona horror desi este un thriller foarte evident. Partea de la sfarsit, pe care nu o intelege toata lumea (din motive evidente ce caracterizeaza comportamentul uman), ar putea avea doua explicatii.
1. Daca ar fi dezvaluit tot ceea ce se petrece acolo, ar fi semnat condamnarea tuturor triburilor din jungla la disparitie, "legalizand" exterminarea, iar moartea echipei care a fost acolo ar fi devenit inutila.
2. Semnificatia biblica, cand Dumnezeu a cerut sa i se dea {in cele din urma} un singur exemplu de individ nedecazut moral pentru a ierta Sodoma si Gomora. Acolo nu a fost gasit niciunul iar orasele au fost sterse de pe pamant. Aici insa, eroina a gasit un suflet nedecazut (copilul care a… citeşte

7 9
Narco88 pe 7 noiembrie 2015 00:57
Cred ca mergi mult prea departe,sunt sute poate mii de culturi diferite de ale noastre si fiecare trebuie sa existe acolo unde sunt pentru ca asa a vrut Dumnezeu.Finalul pentru domnisoara de mai sus este extraordinar,fata a avut puterea sa ierte sau sa treaca peste tot la ce a asistat ,doar pentru a lasa oamenii aia sa isi continue cursul firesc al vietii lor.Oricum si comentariul tau e destul de ok.:)
bogdz pe 23 Decembrie 2015 18:33
Scarbosenie !!!
O scarbosenie de film.Ok faci un film sangeros dar da-i si o logica.
6 8
xmanro pe 6 februarie 2016 21:44
daca tu nu ai inteles logica asta nu inseamna ca nu am inteles-o ceilalti care l-am vazut
catalin_ionut_23 pe 24 Octombrie 2015 13:59
Foarte tare filmul ,merita vazut ,are faze foarte tari ,actiune ,sange ,finalul foarte bun.IL recomand ,nota 10
6 8
mihnea_aspru95 pe 26 octombrie 2015 19:48
Unde l-ai vazut, pe net, nu?
catalin_ionut_23 pe 26 octombrie 2015 20:15
Da ! este bun filmul,vine si la cinema
Georgys95 pe 26 Octombrie 2015 20:23
Final...
Nu am inteles finalul,dar ca film de groaza,si pentru scenele gore,nota 10!
P.S.sa ne asteptam la o continuare? :)

5 8
AndreBlack pe 17 Decembrie 2015 00:05
Foarte reusit filmul . Eli Roth a dat din nou lovitura cea mare ! Bineinteles acest film nu este pentru oricine .
4 3
BuiacGeorge pe 08 Noiembrie 2015 23:05
l-am vz online si este slab, in rest este sangeros si sadic
4 6
ValentinaV pe 8 septembrie 2018 23:21
Da, definitia unui horror de porcarie!
xmanro pe 06 Februarie 2016 21:43
foarte bun
un film foarte bun,cat despre cei care au lasat comentarii ca nu au inteles filmu sau finalu le zic doar atat fratilor uitativa la tom si jery ca alea sigur le intelegeti
3 0
SYNDJ pe 20 Octombrie 2015 03:35
Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită
Îl caut de vreo 2 ani dar doar acum l-am găsit şi l-am văzut HDRiP. Premiera în România e abia la sfârşitul lui octombrie se pare.

! ATENTIE, POATE CONTINE SPOILERE !
! Filmul e sângeros şi nerecomandat celor slabi de inimă pentru că trib, sălbatici, pieile roşii, canibali, pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti. Totuşi, la sfârşitul filmului, mi se pare ciudat că eroina din rolul principal preferă să mintă decât să spună adevărul şi să scape planeta de astfel de forme de viaţă - părerea mea.

3 5
margott pe 22 octombrie 2015 15:01
Sa scape planeta de astfel de forme de viata ?? Dar cine suntem noi sa hotaram cine trebuie sa traiasca sau sa moara ? Hai sa ucidem toate animalele carnivore, pe motiv ca-s canibale din nastere si tot carnita de om mananca, daca si cand apuca. Oamenii aia asa s-au nascut, canibali, gandeste-te ca, asa cum e pentru tine normal sa mananci paine, asa e normal pentru ei sa manance un om, mai ales pe unul cu pielea alba care le-a invadat teritoriul. Filmul, dincolo de aspectele sangeroase, pe asta si bate moneda : pe diferenta uriasa care exista intre unii locuitori ai acestei planete si pe respectul pe care ni-l datoram unii altora. De aici si hotararea eroinei in final, sa minta. In plus, canibalii aia nu erau un pericol, nu veneau din jungla sa manance oameni, pentru ei omul alb, cel care le-a invadat teritoriul, era dusmanul, cum a zis-o si Alejandro la un moment dat. Asa ca, de ce sa-i exterminam ? Doar pentru ca-s diferiti de noi ?
Georgys95 pe 26 octombrie 2015 20:34
Margott,intr-un fel ai dreptate ca nu trebuie omorate acum toate animalele carnivore,dar daca ne gandim ca specia aceea se extinde,si vor face si ei la fel ca acestia nu prea e bine,gandestete ca in film ne arata cum ii tineau prizonieri,cum ii pazeau,adica nu erau pur si simplu ca niste "animale carnivore"fata de animale,ei gandeau...poate ca eu sunt de moda veche,sau am o perceptie destul de ciudata fata de ideiile unora ca si ale tale,dar din punctul meu de vedere,aceste fapturi,numite canibali nu au drept de viata si de moarte asupra oamenilor,ptr ca pana la urma mancandu-si semenii,automat ii ia viata...am vazut la tv destul de multe triburi care sunt pasnice,nu am nimic cu acelea,dar canibalii,sa dispara dupa fata pamantului...
claudiu-daniel-lugoj pe 15 Mai 2016 18:28
claudiu-daniel-lugoj
Un film bun dar care duce spre sadism.Singurul lucru ce nu mi-a placut a fost finalul,prea repede se termina totul si se termina cu o mare minciuna.Nu inteleg de ce a mintit in legatura cu acel trib.Ma gandesc ca poate scopul de a salva cu care a pornit la drum altfel nu inteleg de ce.Iar finalul ne aduce din nou ceva nou si anume sora celui care ia dus in jungla amazoniana care c-am stia ce se intimpla a sunat pe singura supravietuitoare,fotografiind din satelit o poza cu fratele acesteia care parea liber si viu.Una peste alta un film bun care e posibil sa mai continue cu o alta parte.
2 0
Costirik pe 28 Decembrie 2015 01:44
"Nu am inteles finalul":))))Asta din pacate arata natura si mentalitatea voastra...
2 0
andystarx pe 02 Ianuarie 2016 14:45
Nota 5/10
Cred ca poate fi inclus la marile esecuri ale anului 2015! Mai bine nu se facea un asemenea film,nu are nici o noima,nimic,bun film cu canibali,dar logica nu exista in filmul asta,si aici ma refer la final !
2 6
xmanro pe 6 februarie 2016 21:45
pt tine poate a fost un esesc......cat despre logica ...uitate la tom si jery
andystarx pe 6 februarie 2016 22:43
fa pasi,daca nu iti convine parerea altora,e clar ca esti frustrat ! tu iti exprimi o parere la parerea mea ?? e doar parerea mea ,sunt liber sa spun ce cred despre film,am vazut vreo 2000 de filme,cred ca am acest drept,in schimb tu esti doar un copil frustrat,care a vazut si el cateva filme,si gata e cinefil !

Spune-ţi părerea despre The Green Inferno

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Green Inferno
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells