The Building

(2009)

Crimă în blocul nostru

Poster The Building Poster The Building

Sinopsis The Building

Mai mult

Obligată să stea în apartamentul ei din Manhattan datorită unei sarcini cu probleme, reportera Jules Wilde aude, din greșeală, prin aparatul de monitorizare audio al bebelușului, niște conversații telefonice ale vecinilor ei. Inițial, Jules ascultă de curiozitate, până într-o zi, când surprinde o conversație în care cineva plănuia o crimă. La scurt timp după aceea, una dintre vecinele ei este ucisă. Jules începe să investigheze cazul pe cont propriu și ajunge să descopere niște…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 14 Februarie 2013 14:47
Femei albe - dezavantaje - solutii !? = o femeie alba venita in SUA este scarbita de un batran emigrant polonez care sa casatorit cu ea , si convinge alt barbat sa o ajute sa scape de el asa cum scris in sinopsis .

Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani = Ken Kirzinger la 50 de ani , are o aventura cu o vecina si apoi ajunge rau ..

Masini , Dezavantaje = accident = Lipsa portului centurii pe scaunul de langa sofer la costat mult pe un barbat in filmu asta .. Desi masinile moderne au airbaguri si pt locul din dreapta , exista risc de accident grav pt cei care stau nelegati cu centura ..

Obligată să stea în apartamentul ei din Manhattan datorită unei sarcini cu probleme, reportera Jules Wilde aude, din greşeală, prin aparatul de monitorizare audio al bebeluşului, nişte conversaţii telefonice ale… citeşte

2 1
CANTALUP pe 14 februarie 2013 21:21
Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteale ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .

Spune-ţi părerea despre The Building

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The Building
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells