Sweeney Todd

(2006)

Sweeney Todd

Poster Sweeney Todd Postere Sweeney Todd

Sinopsis Sweeney Todd

O adaptare BBC, poveste clasică a bărbierului din secolul al optsprezecelea, demonul din Fleet Street, Londra - care taie gâtul clienților săi încrezători.

Ray Winstone aduce la viață un foarte introspectiv "Sweeney Todd", a cărui copilărie a fost zbuciumata. Crimele din frizerie sunt ciudat de înțeles, și legătura sa cu d-na Lovett (Essie Davis) este lenta, elaborata și captivanta. Povestea este convingător detaliată cu motivatia, gelozia, remușcarea, și o sete de sange irezistibila.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: S.naicuL
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Produs de

Pie Shop Productions Ltd.

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

BBC Worldwide

Țara

SUA

Site oficial

Sweeney Todd

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
despy pe 23 Decembrie 2009 12:09
genial!
Initial am vazut Sweeney Todd cu Johnny Depp-musicalul si mi-a placut mult astfel incat i l-am recomandat unui prieten, care, cautandu-l pe net a dat de Sweeney Todd-ul acesta filmat la noi la Buftea, si, dupa ce s-a uitat la el mi-a spus ca e cel mai bun film pe care l-a vazut in ultimul timp, asa ca, neincrezatoare (cum poate fi mai bun si mai lugubru decat cel cu Johnny si in regia lui Tim Burton !?) l-am luat si eu sa-l vad. Rezultatul: am fost super incantata, reda mult mai bine actiunea, intelegi mai bine povestea si socheaza- chiar mai mult decat filmul cu Johnny. Scenele uciderilor, ale prepararii placintelor din victime, sifilisul prietenei lui Todd...grotescul 100%...totul te lasa cu gura cascata. Un film superb desi nu e usor de vazut!
4 0
donpedro pe 11 martie 2010 10:59
despy ai perfecta dreptate ! Eu din greseala l-am vazut crezand ca este filmul cu Johnny Depp. Cred ca este mai bun decat acela cu Johnny Depp .
onderah pe 23 noiembrie 2016 18:13
Cel cu Johnny Depp , este o gluma pe langa asta .
razvan pe 03 Februarie 2008 02:59
Nu pot sa cred ca inca in acest secol oamenii mai gandesc asa.este cel mai penibil film vazut in ultimul timp.Nu stiu ce trebuie sa ai in cap (sau sa nu ai) sa poti spune ca a fost un film bun...cred ca regizorul a luat prea mult praf...aiurea..pacat!
0 9

Spune-ţi părerea despre Sweeney Todd

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Sweeney Todd
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells