La Sirene du Mississipi

(1969)

Sirena de pe Mississippi

Poster La Sirene du Mississipi Postere La Sirene du Mississipi

Sinopsis La Sirene du Mississipi

Louis Mahe, un cultivator de tutun, o așteaptă pe Julie Roussel să se căsătorească cu ea. Nu a întâlnit-o niciodată, o cunoaște numai din scrisori. Femeia care apare nu prea seamănă cu cea din poze, dar bărbatul se căsătorește cu ea oricum. La scurt timp, femeia fuge cu banii lui Louis. Nu era adevărata Julie, ci Marion. Louis trebuie să le găsească acum pe amândouă.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: adrian0891
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
klute pe 22 August 2011 11:49
Englezii nu vorbesc romgleza. Nici americanii. Deocamdată.
"Louis Mahe, un cultivator de tutun, o aşteaptă pe Julie Roussel să se căsătorească cu ea. Nu a întâlnit-o niciodată, o cunoaşte numai de pe internet." Perfect, o cunoaște de pe internet, într-un film din 1969, dar filmul e regizat de Jules Verne, nu de Truffaut, aici ați greșit...

Un sfat: dacă tot nu faceți altceva decît să traduceți IMDb-ul, măcar faceți-o ca lumea. În "română", e de înțeles că mail = e-mail (deci... internet), dar în engleză, cît timp n-o să-i învățăm pe ăia de-o vorbesc să zică poștă sau corespondență, mail va fi de cele mai multe ori diferit de e-mail (deci și de... internet). Chiar și azi, nu doar în '69.

Ultimul: filmul e bun. Și merită văzut. Fie la TV, fie chiar și pe internet. Dar nu încercați pe mail, și nici în cutia poștală.

7 1
adrian0891 pe 11 septembrie 2011 19:23
Bravo. Mi-a placut comentariul. Chiar ma miram si eu internet in filmele lui Belmondo (cand era mai tanar cel putin).
mihaelatb pe 09 Noiembrie 2019 20:07
spoiler
Regret, dar nu am rezonat cu filmul. Sa-ti lasi linistea, bunastarea si clima din Reunion pentru o viata nesigura intr-o Elvetie inzapezita. Dragostea sa te faca sa comiti cele mai tampite lucruri. Daca viata intr-o insula unde esti milionar te plictiseste in asa hal incat sa renunti la tot... va rog spuneti-mi o insula disponibila. Nici jocul lui Bébel, nici cel al frumoasei Catherine Deneuve nu mi s-a parut stralucit. Singura satisfactie, moartea personajului interpretat de Michel Bouquet. Atat de tare l-am urat in Deux hommes dans la ville- personajul nu era acelasi, dar actorul, da! macar o data sa-i vad un personaj murind.
0 0
cosmin_kedii pe 11 Octombrie 2013 08:50
Un film mare , o pereche de actori talentați și un mare regizor . Acest film este cu siguranta o capodopera a cinematografiei franceze
0 0
Mariana_10.2009 pe 06 Februarie 2013 13:45
Internet in anul 1969 ?
Ce comentarii de doi bani ! Mai mare jena !
Filmul e bun, nu la el ma refer, merita vazut.

0 4
Vegetarian pe 12 Noiembrie 2012 00:12
Este un film potrivit si pt lista : Categoria 30 - 40 de ani = filme cu actori in rol principal intre 30 si 40 de ani = Jean-Paul Belmondo la 36 de ani , ester un cultivator de tutun de pe o insula franceza din Reunion - langa Magagascar ( in Oceanul Indian langa sudul Africii ) , este pacalit de o tanara , care ii fura ceva bani ..

. . . Este un film potrivit si pt lista : Femei albe - dezavantaje - solutii
...Spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului )
citeşte

0 9

Spune-ţi părerea despre La Sirene du Mississipi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu La Sirene du Mississipi
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells