Justin and the Knights of Valour

(2013)

Justin și cavalerii

Poster Justin and the Knights of Valour Postere Justin and the Knights of Valour

Sinopsis Justin and the Knights of Valour

Mai mult
Justin and the Knights of Valour trl 2

O poveste animată despre prietenie, onoare și curaj "Justin și cavalerii" urmărește un băiat în aventura sa de a deveni cavaler.

Justin (Freddie Highmore) locuiește într-un regat în care birocrații conduc, iar cavalerii au fost alungați. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are cu totul alte planuri rezervate pentru el și vrea ca Justin să-i calce pe urme și să devină avocat.

După o…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Antonio Banderas Antonio Banderas Sir Clorex (voce) Saoirse Ronan Saoirse Ronan Talia (voce) Freddie Highmore Freddie Highmore Justin (voce)
Diana Dumitrescu Diana Dumitrescu Lara (versiune română) Cristina Ciobănașu Cristina Ciobănașu Talia (versiune română) Vlad Gherman Vlad Gherman Justin (versiune română)
Tamsin Egerton Tamsin Egerton Lara (voce) Mark Strong Mark Strong Heraclio (voce) Olivia Williams Olivia Williams regina (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Justin e a Espada da Coragem

Produs de

Aliwood Mediterráneo Producciones

Tip Ecran

3D

Distribuitorul international

Arc Entertainment

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution

Țara

Spania

Box office Justin and the Knights of Valour

Weekend premieră (30.09.2013)
  • Loc 3
  • Spectatori 10.607
  • Încasări (RON) 200.306,10
Total
  • Spectatori 44.448
  • Încasări (RON) 796.649,65
  • Încasări (USD) 243.924,88

Părerea criticului

CristinaGrig pe 07 Octombrie 2013 22:58
Justin și cavalerii, de văzut împreună cu cei mici
Pentru Justin, protagonistul din Justin and the Knights of Valor, animația independentă ce a intrat de vineri în cinematografele noastre, cavalerismul nu a murit. Doar a fost alungat din regat de o lege dată de tatăl său, un avocat ce a înlocuit poveștile entuziasmante de vitejie cu o existență ternă, stăpânită de birocrație, taxe și reguli interminabile. Așa că Justin vrea să își dovedească sieși, dar și domniței inimii lui, mândra și răsfățata Lara, că poate deveni și el un cavaler, apărător al dreptății și al celor năpăstuiți.

Am vizionat filmul sâmbătă dimineață, într-o sală plină de copii și părinți, formula recomandată pentru a-l urmări în aventurile sale pe roșcovanul Justin. Fiica mea de șase ani a fost absorbită de acțiunea simplă și caracterul onorabil (dar lipsit de șarm) al lui Justin, pentru că… citeşte

0 3
vlad2012 pe 06 Octombrie 2013 12:04
Justin - A movie to remember
Am urmărit filmul Justin şi cavalerii şi m-am declarat fascinat de toată artileria generatoare de bună voie şi calitate, peisajul 3D psihedelic, acţiunea bine gândită şi dublajul desăvârşit în română, în cadrul căruia am distins vedete celebre ca Mircea Solcanu, în rolul lui Sota, Cabral în rolul pămpălăului Sir Clorex, Criss şi Vlad din LaLa Band care au adus o notă de sensibilitate aparte cuplului Justin- Talia, Diana Dumitrescu, mai sexy ca niciodată în chip animat de această dată, şi nu în ultimul rând, legendara Irina Margareta Nistor, care a fost bunica grijulie, şi atât de determinată să îşi ajute nepotul , pentru a fi ceea ce îşi doreşte.

Este un film despre lucrurile măreţe care pot prinde aripi, dacă credem, nu este suficient să ai o dorinţă, ea trebuie fructificată şi dusă mai departe, iar din prisma a ceea ce… citeşte

0 4
krystyanalex pe 27 octombrie 2013 12:33
Unde se vede cel mai bine 3D-ul in Bucuresti? Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, The Light Cinema, Cinema City Romania, Grand Cinema Digiplex, CinemaPRO, MOVIEPLEX CINEMA?
mirceathekid pe 5 februarie 2014 18:52
esti un BOU !!!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
claudiu-daniel-lugoj pe 27 Decembrie 2013 21:51
claudiu-daniel-lugoj
O animatie draguta,despre cavaleri,dragoni imaginari si lupte cu sabile.Per ansamblu o animatie usoara care sa va bine dispuna.Nu este o animatie super buna dar merge.
1 3
Gabbella pe 26 Decembrie 2013 14:12
Asa si asa
Filmul nu este spectaculos.Ideea filmului este una ciudata si singurul mesaj pozitiv pe care il transmite acest film este ca nu trebuie sa renuntam la visul nostru. Mi s-a parut extrem de prost gandit faptul ca vrea sa se transmita ca avocatii sunt inutili, ca legile nu folosesc la nimic si am avea nevoie de o armata. Ceea ce indeamna filmul este de prost gust, desigur este o animatie si trebuie luata ca atare dar filmul este vizionat nu doar de copii. Exista cateva secvente amuzante dar filmul in sine nu este iesit din comun, am vazut animatii mult mai bune.
1 3
Mihai2508 pe 05 Septembrie 2016 18:52
O animatie bunicica
O animatie destul de buna, usor de digerat, cu o poveste simpla si clasica, dar care totusi atrage si bine-dispune. Merita vazuta!
0 0
asmodeus_10 pe 03 Iunie 2015 02:16
Justin and the Knights of Valour
e bine sa-ti alegi cariera care-ti place in viata nu care o vor parintii.Un sfat bun din partea acestui film
0 0
tony_mondyalu pe 02 Septembrie 2014 03:12
o animatie placuta, numai buna de vazut alaturi de cei mici sau....alaturi de cei mari :))) , un crocodil ''dinozaur'', un ''super'' magician, si cate si mai cate personaje haioase, merita vazut
0 0
Rippa pe 07 Martie 2014 17:52
Filmul nu este spectaculos.Ideea filmului este una ciudata si singurul mesaj pozitiv pe care il transmite acest film este ca nu trebuie sa renuntam la visul nostru.
0 0
Sorin87 pe 03 Martie 2014 20:38
O animatie simpatica si plina de aventura, imi place.nota 10
0 0
cosmin_kedii pe 27 Ianuarie 2014 13:48
mă bucur că nu numai « Pixar » sau « Disney » pot face desene animate de calitate
0 0
xerses pe 27 Decembrie 2013 22:21
Inca o poveste despre visurile unui copil de a reinvia niste vremuri ale cavalerilor.
0 1
krystyanalex pe 27 Octombrie 2013 12:32
Unde se vede cel mai bine 3D-ul
Unde se vede cel mai bine 3D-ul in Bucuresti? Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, The Light Cinema, Cinema City Romania, Grand Cinema Digiplex, CinemaPRO, MOVIEPLEX CINEMA?
0 2
zdupy pe 24 decembrie 2013 16:13
nu sunt foarte mari diferente intre cinematografe.

Spune-ţi părerea despre Justin and the Knights of Valour

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Justin and the Knights of Valour
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells