Jindabyne

(2006)

Un loc misterios

Poster Jindabyne Postere Jindabyne

Sinopsis Jindabyne

Mai mult
Stewart Kane, un irlandez care locuieste in orasul australian Jindabyne, merge la pescuit in dealurile izolate din afara orasului cu trei prieteni si descopera in rau cadavrul unei fete. In loc sa se intoarca imediat in oras, cei patru isi continua pescuitul si raporteaza ingrozitoarea descoperire abia cateva zile mai tarziu. Sotia lui Stewart, Claire, este ultima care afla. Tulburata profund de actiunea sotului ei, Claire isi pierde increderea acesta si in relatia lor. Femeia vrea sa inteleaga ce s-a intamplat si sa indrepte… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

Produs de

Australian Film Finance Corporation (AFFC)

Distribuitorul international

Golden Village Entertainment

Țara

Australia

Site oficial

Jindabyne
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BaetuAndrei pe 11 Iunie 2011 16:59
Patru premii ale Asociaţiei Criticilor de Film din Australia pentru regie, scenariu, imagine, cea mai buna actriţă în rol secundar, Deborra-Lee Furness.
Două premii la Festivalul Internaţional al Filmului de la Vallodolid pentru cea mai buna actriţă, Laura Linney şi pentru muzică.
Premiul FIPRESCI, la Festivalul Internaţional al Filmului de la Stockholm, 2006.

1 2
Carcotas pe 23 ianuarie 2022 13:16
Potop de premii (probabil,ramase in stoc si cu valabilitate expirata) pentru un amestec drama+ thriller+horror fantezist,fara cap si fara coada. Lipsesc mobilul,arma crimei si concluzia. Vitezele" pi loc" si "oleaca mai rapide" in care e prezentata actiunea te-ar demobiliza urgent,fara prezenta remarcabila a Laurei Liney si a lui Gabriel Byrne. Sunt intr-adevar cateva momente bune fara ca muzica sa fie printre ele.
alex_il_fenomeno pe 22 Ianuarie 2012 10:29
nu ma asteptam sa il vad pe Gabriel Byrne intr-un film cu o asemenea poveste . daca prima jumatate a filmului este destul de uzuala , cu activitati cotidiene , in a doua jumatate totul ia o intorsatura complet schimbata , in mare parte datorita hotararilor proaste luate de niste oameni ce se afla la pescuit . este un film al deciziilor , care ne ilustreaza ce se poate intampla atunci cand nu faci cele mai bune alegeri . merita urmarit o data .
0 0
xerses pe 10 August 2011 22:51
Filmul a transmis un mesaj al atitudinii civice....fata de drama unei persoane...Sa stai sa pescuiesti langa un cadavru....si sa anunti atat de tarziu autoritatile, desigur ca este un lucru condamnabil.
0 0
Iulidesprefilme pe 10 August 2014 09:43
Sinopsisul este în regulă, însă aş aminti că în film, deşi este vorba de o crimă, nu se arată nimic care ar duce la devoalarea şi prinderea asasinului pe care, în ultima secvenţă, îl înţeapă o albină / o viespe...uneori poate fi mortal...
0 1

Spune-ţi părerea despre Jindabyne

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Jindabyne
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells