Island of the Lost

(1967)

Insula dezmoșteniților

Poster Island of the Lost Poster Island of the Lost

Sinopsis Island of the Lost

Antropologul Josh McRae (Richard Greene) pornește împreună cu copiii lui (Sheila Wells, Luke Halpin, Robin Matson) și doi studenți (Irene Tsu, Mart Hulswit) într-o expediție în Pacificul de Sud. Ei descoperă o insulă locuită de animale mutante și găsesc acolo un băiat băștinaș (Jose De Vega), lăsat pe insulă de tribul său ca parte a unui test de supraviețuire.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.2
Luke Halpin Luke Halpin Stu MacRae Sheila Welles Sheila Welles Sharon MacRae Richard Greene Richard Greene Josh MacRae
Robin Mattson Robin Mattson Lizzie MacRae Irene Tsu Irene Tsu Judy Hawllani Jose De Vega Jose De Vega Tupuna
Mart Hulswit Mart Hulswit Gabe Larsen Sheilah Wells Sheilah Wells Sharon MacRae
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 29 Iulie 2012 09:51
un film de aventuri pentru toate gusturile , cu peisaje extraordinare si situatii din cele mai neasteptate , care te surprind si te fac sa urmaresti productia cu un interes si mai puternic . fiind o productie cu o atmosfera clasica , in multe momente aceasta iti ofera clipe de liniste , chiar si cand totul degenereaza . mi-a facut placere sa il urmaresc , astfel ca vreau sa il recomand tuturor celor care inca nu l-au vazut , intrucat pelicula chiar merita o vizionare .
2 2
Vegetarian pe 09 Decembrie 2012 16:04
Este un film potrivit si pt lista : Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani = Antropologul Josh McRae ( Richard Greene la 49 de ani ) porneşte împreună cu copiii lui şi doi studenţi într-o expediţie pe ocean în Pacificul de Sud .

Regia John Florea . Producator John Florea . Pe o insula din Pacificul de sud langa Noa Zelanda .. Este un film de familie in care apar Josh MacRae , Lizzie MacRae , Sharon MacRae , Stu MacRae ,

La inceputu filmului scrie Produced by John Florea si Ricou Browining nu Ivan Tors cum scria aici azi . Am modificat la wiki dar deocamdata doar la regizor apare John Florea . Nu trag sperante sa devina vreodata Cinemagia un site serios si sa ia in seama modificarile facute de mine . In afara de cateva sinopsisuri unde erau scrise gresit numele personajelor , si numele continentelor unde se… citeşte

1 1
CANTALUP pe 13 decembrie 2012 01:33
. . . . Parerea mea este ca aceasta parere contine pareri personale , care pot avea sau nu legatura cu realitatea . Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare . Persoanele fara simtul umorului sunt rugate sa nu mai comenteze aceasta parere .
cotzofica pe 05 Aprilie 2015 13:57
Slabă realizare, chiar şi pentru anii '60. Nu m-a impresionat cu nimic.
Nu recomand.

0 0

Spune-ţi părerea despre Island of the Lost

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Island of the Lost
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells