Flywheel

(2003)

Drumurile vieții

Poster Flywheel Postere Flywheel

Sinopsis Flywheel

Un vanzator de masini la mana a doua care era un escroc decide sa devina un vanzator de masini pe care Dumnezeu il doreste. Asta ii schimba viata, dar si compania si viziunile. Un film despre schimbare si rezultatele posibile ca urmare a schimbarii.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: MrHolmes
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
3 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.7

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
MrHolmes pe 05 Februarie 2013 15:08
Volantul
Povestea unui vanzator de masini a carui viata este schimbata odata ce lasa loc Domnului Isus in viata lui. Recomand!
1 0
MiereaNeagra pe 21 Iunie 2018 22:10
Flywheel (Volanta) - un film obligatoriu de vazut
Flywheel (Volanta) - un film despre schimbarea care se produce in vietile oamenilor cand acestia sunt dispusi sa si-o dedice lui Dumnezeu.

Acest film nu a fost facut de profesionisti. A fost dorinta unei comunitati. Au inteles impactul pe care-l poate avea un film. Si, deoarece bugetul bisericii nu putea sustine aceasta "aventura", s-au rugat pentru bani, iar in urma donatiilor au avut un buget de doar 20000 $. Au cumparat o camera video si cateva reflectoare de la Home Depot. La partea tehnica au lucrat cu voluntari care au construit din bucati un microfon, o platforma rulanta si o girafa pentru camera, iar rolurile au fost jucate de catre membrii Bisericii Baptiste Sherwood din Albany Georgia. A fost filmat in locurile detinute de catre membrii bisericii. Scoala biblica a oferit mesele, iar filmarea a durat mai putin de 30 de zile. Editarea DVD-ului (cu greselile inerente… citeşte

0 0
klute pe 21 Februarie 2012 11:59
Cînd nu e insipid, e de-a dreptul grețos. Isus (cu un singur i) vînzînd mașini la mîna a doua. Gargară neoprotestantă. Imagine neclară, aproape blurată, despre care noi ar trebui să credem că a fost o opțiune sinonimă cu discreția, modestia, smerenia, pocăința. Pînă una-alta, judecînd după nota mare de pe IMDb, i-a servit unui semi-regizor să mascheze un semi-film plantat cu niște semi-actori.
0 2
MiereaNeagra pe 21 iunie 2018 21:54
Cand nu cunosti realitatea :) de ce sa nu fabulezi, nu? Acest film nu a fost facut de profesionisti. Imaginea "neclară, aproape blurată" cum o descrii tu :) nu are legatura cu " discreția, modestia, smerenia, pocăința". Au avut un buget de doar 20000 $. Au cumparat o camera video si cateva reflectoare de la Home Depot. La partea tehnica au lucrat cu voluntari care au construit din bucati un microfon, o platforma rulanta si o girafa pentru camera, iar rolurile au fost jucate de catre membrii Bisericii Baptiste Sherwood din Albany Georgia. A fost filmat in locurile detinute de catre membrii bisericii. Scoala biblica a oferit mesele, iar filmarea a durat mai putin de 30 de zile. Editarea DVD-ului (cu greselile inerente de tehnica ale unor amatori) a durat cam 2 luni. Initial a avut premiera in cinematograful din oras, unde cinematorgraful a fost de acord sa difuzeze filmul pentru o saptamana, dar datorita faptului ca s-au vandut toate biletele :) filmul s-a difuzat 6 saptamani. In foarte scurt timp au vandut peste 100000 de DVD-uri. In plus, in anul urmator au produs cel de al doilea film intitulat "Confruntarea cu Uriasii" Apoi cel de al treilea: "Incercarea focului". Dupa scenariului filmului a fost scoasa si o carte: "Volanta". Daca pe tine nu te-a schimbat acest film, asta este... Insa au fost multi oameni schimbati. Domnul lucreaza pentru a realiza imposibilul si pentru a schimba vieti. A Lui sa fie toata slava!

Spune-ţi părerea despre Flywheel

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells