Fanfan

(1993)

Fanfan

Poster Fanfan Poster Fanfan

Sinopsis Fanfan

Alexandre, un incurca-toate, incearca sa iubeasca altfel decat o fac toti ceilalti, intr-un final reusind sa evadeze din ceata propriului psihic si sa imbratiseze adevarata dragoste...
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Produs de

Societe des Etablissements L. Gaumont

Distribuitorul international

Gaumont Buena Vista International (GBVI)

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
serban_ionescu pe 01 Mai 2018 15:24
Frumos ! Romantism ! Dragoste cu framantari spirituale de cauze ascunse pana spre final; Comedie in prima parte
Un film care nu trebuie ratat in special de cei cu spirit sentimental-romantic-tineresc de orice varsta chiar.
Dupa un foarte scurt preambul de introducere in tema, asistam inca de la inceput la scena conjuncturii deosebit de interesant-comica si intrucatva chiar originala as zice, prin care el si ea ("eroii" principali) se cunosc. Originalitea dar si cresterea si mai mare a interesului pentru ceea ce va urma, devine din start inca si mai mare atunci cand intr-un mod absolut uimitor de neconventional din punct de vedere al uzantelor clasice, ea (Fanfan) este aceea care initiaza inca din start niste replici foarte directe, mai ales interesant-savuroase si FOARTE INTELIGENT formulate si plasate, "fara o evidenta perdea", vadit tintite direct la obiect, in privinta marelui interes de atractie fizica imediata pe care i-l-a generat el (Alexandre) inca de la prima vedere!
citeşte

0 0
B.M.Filip pe 04 August 2013 09:31
Capodopera ignorata.
Ma infioara faptul ca aceasta exceptionala poveste a fost atat de putin admirata,cand aduce aminte de insesi ideile lui Platon,cand joaca doi actori atat de frumosi,atat de talentati si cu o impetuasa pofta de viata.Imaginatia realizarii acestui film surprinde in cel mai placut mod,desi filmul nu este realizat cu cine stie ce efort cinematografic.Cinefililor,nu mai treceti cu nonsalanta pe langa acest deosebit film!
0 0
Haruka pe 07 Octombrie 2015 12:37
Cartea cu același nume de Alexandre Jardin e ceva mai bună. O recomand înainte de vizionarea filmul, astfel privitorul va înțelege mai bine ce-i în capul lui încurcă-toate (Alexandre). Filmul stăruie prea puțin pe tema dragostei idealiste. Oscilez între 6 și 7 steluțe.
0 1

Spune-ţi părerea despre Fanfan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells