Encounter with Danger

(2009)

La întâlnire cu pericolul

Poster Encounter with Danger Poster Encounter with Danger

Sinopsis Encounter with Danger

În drum spre stațiunea montană Pine Mountain din Washington pentru o convenție a contabililor, Jack Anderson dispare în mod misterios. Logodnica lui, Lori Parker, este extrem de confuză și nu știe ce să creadă despre cele întâmplate: oare Jack a fost ucis sau doar a fugit cu amanta lui, despre care Lori nu a știut până acum nimic?

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.8

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 06 Februarie 2013 15:19
În drum spre staţiunea montană Pine Mountain din Washington pentru o convenţie a contabililor , Jack Anderson dispare în mod misterios. Logodnica lui , Lori Parker, este extrem de confuză şi nu ştie ce să creadă despre cele întâmplate : oare Jack a fost ucis sau doar a fugit cu amanta lui , despre care Lori nu a ştiut până acum nimic ?

. . . Firmele care au actiuni predispun pe unii angajati la inselaciuni masive , si kiar crime in interiorul companiilor listate la bursa .
. . . Emailurile pot fi programate sa plece automat intro ora catre toate canalele importante de stiri , daca un santajist nu opreste ceva . Pot fi blocate cum se lauda santajatul din filmu asta ?

Cum sa il adaug pe actorul David Nykl in Cinemagia ? A aparut in filmu asta Encounter with Danger (2009) in rolu lui Elliot Maine . Am scris la feedback dar slabe sanse sa… citeşte

1 0
marianab pe 23 februarie 2013 00:22
Etica si faiplayul sau dus pe apa sambetei . Singurul premiu este banul .
Vegetarian pe 21 noiembrie 2015 18:18
Viata se scurge , in timp ce ne facem planuri . Ne irosim viata visand . Ai invins ? Continua ! Ai pierdut ? Continua ! ( Pierre de Coubertin )

Spune-ţi părerea despre Encounter with Danger

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells