Crossing Over

(2009)

La graniţa libertăţii

Poster Crossing Over Postere Crossing Over

Sinopsis Crossing Over

Mai mult
Crossing Over

Imigranți din toate colturile lumii se revarsă zi de zi ca un fluviu în interiorul orașului Los Angeles, animați de speranța că vor avea un trai mai îndestulat decât în țările lor de origine, dar fără să aibă nici cea mai vagă noțiune despre prețul pe care trebuie să-l plătească pentru a atinge Visul American. Tentativele lor disperate de a supraviețui și de a se integra în societate pun la încercare umanitatea ofițerilor de la Biroul de Imigrări, unul dintre acești…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Harrison Ford Harrison Ford Max Brogan Ray Liotta Ray Liotta Cole Frankel Ashley Judd Ashley Judd Denise Frankel
Cliff Curtis Cliff Curtis Hamid Baraheri Alice Braga Alice Braga Mireya Sarah Shahi Sarah Shahi Pooneh Baraheri
Alice Eve Alice Eve Claire Sheperd Jim Sturgess Jim Sturgess Gavin Kossef Lizzy Caplan Lizzy Caplan Marla
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

C.O. Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

The Weinstein Company

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000 , Prorom

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Turi pe 03 Aprilie 2012 15:08
Alt film tipic pentru americani: noi suntem cei buni, noi va oferim, voi trebuie doar sa va conformati cerintelor noastre. Nu am sa inteleg (nici nu ma chinui sa inteleg), puritanismul lor in anumite lucruri, cand sunt mult mai corupti, mai xenofobi si cu alte"calitati" decat multi altii.
9 5
Edbah pe 12 Februarie 2010 08:17
Un film interesant, un puzzle compus din dramele mai multor aspiranti la cetatenia americana. Aviz amatorilor doritori de cetatenie americana - visul american nu este chiar atat de roz!
4 0
zse pe 23 Decembrie 2009 00:47
Real Deal!
Daca vreti sa vedeti un film care relateaza greutatile obtinerii Green Card-ului, mizeria si josnicia umana, trebuie sa-l vedeti pe acesta!
E tare de tot.

4 2
cosmin_4_you pe 21 Iulie 2009 21:50
Interesant
Nu voi repeta rezumatul filmului, este un film frumos, actorii joacă bine, pe alocuri acţiunea este mai lentă, dar este un film foarte bun. Are câteva lipsuri, aşa că vă provoc să le descoperiţi vizionând filmul...:)... dacă aveţi aceleaşi gusturi ca mine, nu veţi regreta....:).
Vizionare plăcută!
P.S. : Nu l-am văzut pe Sean Penn, dacă cineva îi observă prezenţa, câştigă un milieu..:P

2 2
omdestept pe 4 februarie 2010 00:38
m-am uitat acum pe imdb sa vad in ce filme a mai jucat sean penn si se pare ca crossing over nu se afla printre ele, deci nu va mai uitati dupa el
xerses pe 14 Ianuarie 2013 08:46
Un film destul de bun, care te pune pe ganduri in ceea ce priveste emigrarea in SUA.
1 0
cosminlipsa pe 17 Noiembrie 2011 00:31
Un film extraordinar , o drama care nu trebuie ratata..
1 1
Vegetarian pe 13 Ianuarie 2013 23:45
Este un film potrivit si pt lista : Barbati care au relatie amoroasa sau de prietenie in film cu femei mult mai tinere = ofiterul de la vize cartea verde in SUA la 55 de ani Ray Liotta are relatii sexuale cu Alice Eve de 27 de ani , venita cu o viza pt 7 zile , desi era casatorit dar era nemultimit de sotie .
... Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )
citeşte

1 2
CANTALUP pe 14 ianuarie 2013 20:02
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteala ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
mtraianc pe 03 Octombrie 2012 14:59
7/10
nu e dracu asa de negru pre-cum pare , merita filmul vazut ////////////////////////////
1 3
Morphy pe 16 Octombrie 2009 14:37
Unde l-ati vazut oameni buni pe Sean Penn ca eu in 2 ori nu l-am zarit prin film. Poate ati vazut altceva. :)
1 3
primarul_73 pe 13 iulie 2011 08:19
Chiar asa unde dracu e Sean Penn??
claudiu_pav pe 12 August 2009 13:35
Pentru ei
Da ,nu joaca Sean Penn in filmul asta in rest interesant filmul dar nu pentru noi ci pentru americani
1 6
lili22 pe 24 Noiembrie 2021 23:38
O prostie de film, realizat superficial, cu Harrison Ford bun pentru roluri de pensionar, nu de politist.Au plecat de la ideea ca fraierii platitori de bilete mor de grija viitorilor americani.Am intalnit mentalitatea asta si la romanii plecati in State, cred ca numai problemele americanilor ne framanta, nimic mai fals.Putin imi pasa de taifunurile lor, de alegeri sau de alte evenimente.
0 0
Iulidesprefilme pe 07 Ianuarie 2018 11:44
Filmul dezvăluie detalii cutremurătoare, tulburătoare, referitoare la tentativele de cucerire a cetățeniei americane...
0 0
Piratu pe 15 Decembrie 2011 00:05
Daca in postul anterior am avut de-a face cu discriminarea in “societate”, cu ocazia acestui post voi aduce vorba despre filmul Crossing Over…o drama despre un alt fel de “discriminare” cea a cetatenilor cu sedere ilegala pe teritoriul american.

Daca te uiti numai la distributie: Harrison Ford, Ray Liotta, Jim Sturges te poate convinge, daca nu va spun ca aceste “povesti” adunate sub acelasi “acoperis”, cel al imigrarilor ilegale sau a eforturilor de-a obtine o cetatenie cel putin va vor emotiona.

Jocul actoricesc nu se lasa asteptat si pe langa un scenariu bine pus la punct ce completeaza ideal subiectul complicat mai ales prin multimea de situatii limita exprimate printr-un limbaj violent, dramatic chiar si explicit sexual (cu o Alice Eve despuiata).

Privit pare un turn babel al imigrantilor (evrei,coreeni,arabi,mexicani…)… citeşte

0 1
Raddu pe 12 Februarie 2012 14:32
6 este nota pe care i-o acord. Drame multiple , mereu pe fuga filmul , actiunea dramelor lipseste cu desavarsire. Arata doar greutatile povestind viata oamenilor. Una din cele mai slabe drame pe care le-am vazut. Incearca la un moment dat sa ne arate ceva despre alegeri gresite si alegeri bune , printr-o antiteza intre femeia din Mexic si familia din Arbaia Saudita dar se opreste inainte sa inceapa. Prea incearca sa ne arate cat de buni sunt americanii si cum arunca doar maselele stricate si le opresc pe cele bune sau cele ce pot fi plombate. Slab , foarte slab.
0 2
LavyBogdy pe 06 Martie 2011 23:15
Așa suntem noi oamenii : ne batem joc de speranțele altora,îi judecăm pe alții doar pentru că suntem încuiați.Dar avem și o latură bună,aceea în care oferim blândețe celor care au nevoie,facem mai sacrificii pentru cei pe care îi iubim și oferim o a doua șansă. Un film în care ne sunt aleatoriu prezentate părțile noastre bune și rele.
*Dacă nu mai are oferte în cinematografie,H.F. ar trebui să fie profesor de spaniolă în Madrid.(glumesc)

0 2

Spune-ţi părerea despre Crossing Over

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Crossing Over
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells