Countdown: Jerusalem

(2009)

Clipe decisive

Poster Countdown: Jerusalem Poster Countdown: Jerusalem

Sinopsis Countdown: Jerusalem

Mai mult
Countdown: Jerusalem

O jurnalistă își caută cu disperare fiica în timp ce o serie de catastrofe destabilizează atât de rău societatea umană încât un război global amenință să izbucnească.

Jurnalista asistă în direct la un cutremur care o bulversează. Apoi, dispariția fiicei, în timp ce discuta la telefon, pune capăt răbdării ei. Toate bănuielile ei se îndreaptă spre tatăl fetei, care a vrut să-și ia fiica cu el într-un mic concediu. Jurnalista descoperă că nimic nu este așa cum…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: cl24
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 2.4

Caseta tehnică

Produs de

The Asylum

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

The Asylum

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 16 Februarie 2014 04:19
Avioane pt pasageri - deturnari , accidente aeronautice = un risc pt calatori si pt contribuabili = O femeie care suporta greu niste turbulente intrun mare avion , tocmai spusese ca nu ie frica sa zboare si pt ca zboara mult .. Cata inconstineta . Cei care merg cu vaporul au fiecare o vesta de salvare , loc in barca de salvare , si uneori au kiar un loc unde sa aterizeze elicoptere de salvare . Fiecare pasager are o sansa pe un vapor fata de cei de pe un avion care se prabuseste sau este doborat de armata rusa cum sa intamplat cu doua avioane , intrunul aflanduse toata conducerea statului Polonez .. In avion fiecare trebuie sa se roage ca si in acest film si sa priveasca resemnati daca mor sau traiesc pt o deplasare cat mai ieftina si rapida la mari distante ..
Doamnelor si domnilor ne cerem scuze pt discomfortul creat , vom ateriza in curand .

Filmul acesta a… citeşte

1 1
eduard_stratan pe 23 noiembrie 2015 12:25
Ai masacrat din nou limba romana! Se scrie: nu ii este frica, chiar nu kiar, s-a intamplat, intr-unul, aflandu-se. PS: Numai un "vegetarian" ar putea sa vada un film de nota 2 pe imdb! ( "FELICITARI" Natinal tv pentru programare!)
cl24 pe 21 Iunie 2010 23:43
Este un film care incearca sa prezinte viitorul, unul sumbru, in care atacurile teroriste, cutremurele , au un rol important. Filmul aluneca mai mult pe latura psihologica, a existentei .
1 1
Iulidesprefilme pe 04 Mai 2016 20:33
Drama unei femei care își pierde fetița capătă proporții apocaliptice...însăși urgia războiului a pus stăpânire pe Ierusalim...pe toată lumea...finalul e deschis interpretărilor: mama și-a regăsit copila în viață sau...dincolo ? În fundal se profilează călărețul...
0 0
emicristea pe 16 August 2009 19:05
Prost
Asa film prost n-am mai vazut de multa vreme. Multi bani aruncati pe efecte speciale pentru un film cu regie de nota 3 si scenariu de nota 2.
0 3
bizonul pe 23 iulie 2014 07:06
Cred ca era bun ptr. Antena 3, in locul eunucului limbricos Mircea Badea. Dupa cum scrii , filmul se potriveste ca o manusa acestui post tv.

Spune-ţi părerea despre Countdown: Jerusalem

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu Countdown: Jerusalem
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells