Circadian Rhythm

(2005)

Între trecut și prezent

Poster Circadian Rhythm Poster Circadian Rhythm

Sinopsis Circadian Rhythm

Mai mult

Sarah Caul, o tânără atrăgătoare în vârstă de 24 de ani , se trezește într-o cameră goală, albă, fără să aibă habar cine este sau cum a ajuns acolo. În scurt timp ea ajunge prinsă într-o luptă aprigă pentru a rămâne în viață și pentru a-și afla identitatea.

Urmărită de asasini, Sarah descoperă că a fost cândva antrenată pentru a se apăra. Este posibil ca trecutul să dețină răspunsul la toate întrebările ei, legate de…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 3.2

Caseta tehnică

Produs de

Mondrado Filmworks

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Signature Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 07 August 2012 05:11
Sarah Caul, o tânără atrăgătoare în vârstă de 24 de ani , se trezeşte într-o cameră goală , albă , fără să aibă habar cine este sau cum a ajuns acolo . În scurt timp ea ajunge prinsă într-o luptă aprigă pentru a rămâne în viaţă şi pentru a-şi afla identitatea . Urmărită de asasini , Sarah descoperă că a fost cândva antrenată pentru a se apăra . Este posibil ca trecutul să deţină răspunsul la toate întrebările ei, legate de amestecul ei în crime şi spionaj, şi mai ales, de ce este ţinta asasinilor .
2 0
CANTALUP pe 11 august 2012 20:53
. . Parerea mea este ca aceasta parere contine pareri personale , care pot avea sau nu legatura cu realitatea . Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare . Persoanele fara simtul umorului sunt rugate sa nu mai comenteze aceasta parere .

Spune-ţi părerea despre Circadian Rhythm

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells