Cargo

(2017)

Cargo

Poster Cargo Postere Cargo

Sinopsis Cargo

Mai mult

Cargo este un thriller post apocaliptic și o poveste emoționantă a unui tată care încearcă să-și salveze copilul cu orice preț.

Într-o încercare disperată de a depăși o pandemie violentă, Andy și Kay s-au ascuns pe o ambarcațiune împreună cu fetița lor de un an, Rosie. Existența lor protejată este zdruncinată de un atac violent, în urma căruia Kay moare tragic, iar Andy este infectat. Rămas doar cu 48 de ore înainte de a se transforma…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Țara

Australia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Domolul pe 21 Mai 2018 23:54
Moralitate de zombi
Deși nu am obiceiul să laud jocul actorior, dat fiind ca suntem influientati de regie și scenariu, de data asta o fac. Martin Freeman reuseste să joace din nou personajul lui simpatic, probabil ca și cu ajutorul regiei și scriptului care i-a bagat ceva replici personificate. Filmul pare a fi o lectie pentru industria de cinema de zombi, spunand parca „ vad ca va pierdeti zile intregi cu seriale gen Walking dead, hai să va aratam noi cum se face” Poate în aceeasi masura în care a facut-o și ziua Z, care nu era totusi atat de violent. Cargo pastreaza violenta dusa catre extrem a serialelor gen, mai putin fazele hororr, dar ceea ce uimeste este cum reuseste să faca , repet sunt sigur cu ajutorul regiei, un personaj amuzant. Amuzant în tragic, pastrand drama, fara să cada în ridicolul gen Ben Stiller, Jack Black. Deci zona de spectatori mai nisata decât Ziua Z, accesibil… citeşte
3 2
Tyybi1 pe 28 Mai 2020 20:32
Foarte plictisitor a fost! Firul poveștii e simplu, nu te surprinde nimic din ce ar urma. Destul de slab!
0 0
emy_sinaia pe 11 Noiembrie 2018 21:05
Un film dizgratios cu zombi si multe scene trase de par care nu s-ar potrivi in viata reala. Scenariul clasic de-acum existand multe asemenea anterioare. Ar putea sa placa amatorilor genului.
0 2
Manusa pe 16 Septembrie 2018 23:39
Un film bun, care mi-a placut. Desi actiunea este una simpla, la fel si povestea, totusi acestea sunt interesante. Aici se adauga si prestatia lui Martin Freeman, care joaca foarte bine. Am ales sa ma uit la acest film fara sa stiu despre ce este vorma in el, am fost surprins sa fie cu "zombalai", dar am facut bine ca l-am vizionat.
0 2

Spune-ţi părerea despre Cargo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Cargo
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells