Caccia alla volpe

(1966)

După vulpe

Poster Caccia alla volpe Postere Caccia alla volpe

Sinopsis Caccia alla volpe

Mai mult

Peter Sellers interpreteaza rolul unui infractor iscusit, Aldo Vanucci, care dupa ce evadeaza din inchisoare, planuieste furtul unui mare transport de aur, "aurul din Cairo". Planul sau se dovedeste a fi foarte ingenios intrucat, dandu-se drept un mare regizor si cooptand si un actor de renume, alege ca platou de filmare exact oraselul in care va fi descarcat aurul. In timp ce localnicii entuziasmati cred ca participa la realizarea peliculei "Aurul din Cairo", in realitate Aldo, zis si Fox, reuseste…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: jansic
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

AKA

  • After the Fox

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
nickm977 pe 29 Martie 2011 17:09
nickm977
Anii 60-80 au fost cei mai buni ani ai cinematografiei. Fata de porcariile de astazi pe care eu nu dau doi bani, acest film se poate revedea fara nici o problema. Filmul ne descopera doua situatii: 1.Viclenia de care da dovada Aldo Vanucci pentru a fura aurul din Cairo si 2.Naivitatea oamenilor simplii cand sunt solicitati sa joace in asa zisul film al lui Vanucci. Este un film cu un scenariu bun. Merita vazut.
4 2
Vegetarian pe 19 August 2012 17:01
Este un film potrivit si pt lista : Barbati care au relatie amoroasa sau de prietenie in film cu femei mult mai tinere = un hot batran Okra umbla insotit de o tanara care il ajuta sa atraga atentia soferului unei masini care transporta aur si apoi la discutia cu un alt hot ( Peter Sellers ) la restaurant . Fata se vaita lui
... mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )
citeşte

1 1
CANTALUP pe 28 august 2012 21:18
Daca va fi sa inseli , inseala-ti stomacul . Daca va fi sa simti foame , simte foame de iubire . Daca va fi sa pierzi , pierde-ti frica . Daca va fi sa furi , fura o sarutare . Daca va fi sa minti , minte in privinta varstei tale . Daca va fi sa te infierbanti , infierbanta-te la soare . Daca va fi sa plangi , plange de bucurie . Daca va fi sa doresti sa fii fericit , doreste-ti in fiecare zi . Dragostea si gelozia pot orice .
pgg696 pe 20 Martie 2010 03:29
After the fox
Peter Sellers în rolul lui Aldo Vanucci (Vulpoiul), cel mai mare infractor din lume şi maestru al deghizării. După evadarea lui Aldo din închisoarea italiană unde era deţinut, se reîntâlneşte cu prietenii săi, plănuiesc să recupereze "aurul din Cairo" un transport mare de aur, care aşteaptă să fie descărcat undeva în Italia. Aldo plănuieşte planul perfect. Dându-se drept un faimos director, găseşte satul ideal, situat pe coastă, pentru a descărca transportul şI a convinge întreaga populaţie că a ales satul lor ca platou pentru noul său film. Toată lumea, incluzându-l şi pe şeful idiot al poliţiei locale este aşa de entuziasmat că nu-şi pot imagina că de fapt ajută Vulpoiul să ia " aurul din Cairo ".
1 2
Iulidesprefilme pe 09 Aprilie 2013 16:35
Mare amator de travestiuri, Peter Sellers este aici în elementul lui...
0 0
cosmin742000 pe 31 Iulie 2016 10:06
O comedie politista italiana buna , din care s-a inspirat Nae Caranfil cu Closer to the moon
0 1
alex_il_fenomeno pe 31 Iulie 2010 08:30
este un film relativ bun , cu multe momente captivante , dar din pacate lipseste actiunea care mentine intensitatea , de aceea nu este chiar atat de bun ! nota 8 !
0 5

Spune-ţi părerea despre Caccia alla volpe

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Caccia alla volpe
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells