București Non-Stop

(2015)

București Non-Stop

Poster București Non-Stop Poster București Non-Stop

Sinopsis București Non-Stop

Mai mult
Bucureşti NonStop

„București Non-Stop” este un film de lungmetraj ce ilustrează povestea unui cartier din București. Mai exact, filmul este o noapte din viața unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru povești diferite legate între ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca „băiatul de la non-stop”, interpretat de Gheorghe Ifrim. Filmul își dorește să transmită povestea unor oameni normali în situații excepționale.

Ieșite din comun, toate cele patru povești nu fac decât…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
Vezi pe NetflixVezi pe Hbo Max
8 nominalizări Gopo, o nominalizare TIFF
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • București NonStop
  • Bucharest Non-Stop

Produs de

DaKINO Productions

Distribuit in Romania de

DaKINO Production

Țara

Romania

Site oficial

București Non-Stop

Box office București Non-Stop

Weekend premieră (09.11.2015)
  • Loc 13
  • Spectatori 3.032
  • Încasări (RON) 32.356,00
Total
  • Spectatori 10.369
  • Încasări (RON) 86.415,00
  • Încasări (USD) 20.992,87

Părerea criticului

StefanDo pe 10 Noiembrie 2015 14:24
Bucureşti NonStop, odă cartierului

Are Bucureşti în titlu, dar omagiază orice cartier de blocuri din ţară. Bucureşti NonStop, un snop de patru poveşti legate laolaltă de personalitatea mai mult sau mai puţin ataşantă a unui vânzător de nonstop, se lansează vineri pe ecrane şi are toate calităţile pentru a atrage atenţia publicului dezamăgit de filmele "de festival" ale cinema-ului nostru: un melanj de umor, amor şi emoţie, Bucureşti NonStop are pe generic câţiva dintre cei mai populari actori din România şi îl invită pe ecran, cu bunele şi relele lui, pe locatarul de la bloc.

Ca şi Florin Şerban pentru Box, regizorul Dan Chişu a anunţat că toate încasările din bilete vor ajunge în contul de ajutorare al victimelor din Colectiv.

În Bucureşti NonStop Gheorghe Ifrim este Achim, vânzător la un magazin de… citeşte

8 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Kul pe 07 Decembrie 2015 23:11
Bucureşti NonStop (2015)

– mi-a placut de la primul cadru
– super zapparea din etaj in etaj de inceput. vieti paralele & comunitate. context.
– “pi tini”
– ce bineee da O.M. slabita, cu piercing in rolul asta de prostituata tanara-n Capitala. face un evantai bun cu ce am mai vazut-o pana acum. si parca de la Draft 7 au trecut niste ani si ceva titluri.
– Achim :) baiatul bun
– apare si Lia B. – dar ntz, e si episodic si nici n-are maiestria aia de pe rampa
– bune dialoguri in general
– ma asteptam mai mult de la Titieni, desi nu-i rau, e peste credibil, dar fara poc.
– Chisu are fantezii cu batrani singuri & in mizerie. ce tot vrea sa transmita cu asta? e relevant in contextul .ro cu electorat imbatranit, are un issue? nu e ca e rau, dar why?!
– buuun de tot accidentul, bravos
– “ai… citeşte

8 5
simpleminds pe 08 Martie 2016 11:36
x
Datorita lui Dan Chisu iata ca a venit si randul Bucurestiului sa fie in centrul unui film by night.
Un butic Non Stop de traditie romaneasca, sub lumina palida a neoanelor, devine,la randul lui, centrul in jurul caruia graviteaza cateva personaje interesante.
Vanzatorul, interpretat verosimil de Gheorghe Ifrim reprezinta un fel de 112 al destinelor personajelor,uneori comice,alteori dramatice.
Continuind traditia filmului romanesc postdecembrist,limbajul trivial discret nu exploateaza,din fericire,intregul potential folcloric.

5 1
AdriAdrianna98 pe 16 martie 2021 13:20
Frumos comentariu :)
simpleminds pe 17 martie 2021 09:57
Multumesc.
sabinalin pe 28 Februarie 2016 14:06
Dan Chisu este cea mai placuta surpriza regizorala a ultimilor ani. Cunoscut mai degraba ca un "playboy" si ca un pionier al emisiunilor cu bucatari domnul Chisu, care a mai cochetat cu cinematografia ( poate fi vazut, alaturi de fabulosul Dorel Visan, in inubliabilul "Senatorul melcilor") s-a apucat sa regizeze la varsta de 55 de ani si are marele merit ca filmele sale nu coboara sub un anumit standard, cel mai bun de pana acum fiind "Si caii sunt verzi pe pereti" iar cel mai putin reusit "Deja vu", fara sa insemne ca acesta din urma ar fi slab. In "Bucuresti nonstop" Dan Chisu zugraveste cu maiestrie cateva ore din viata unui bloc bucurestean al zilelor noastre. Mi-a placut mult scenariul, personajele au "carne", replicile au credibilitate, nu ti se da totul mura in gura. Ce-i drept conteaza foarte mult si distributia, dl. Chisu utilizeaza din plin potentialul noii generatii insa, din… citeşte
5 1
xerses pe 23 Februarie 2016 12:07
Banalitate... Nu m-a "miscat" nimic in acest film, nici o traire, nici o emotie...
5 8
cosmin742000 pe 16 Noiembrie 2015 20:41
In sfarsit un film foarte bun pe anul asta. Sonorizare foarte buna . Imagine asisderea .Unde mai pui ca e si comedie.Finalul pe gustul meu in coada de peste .
5 13
macedon_anca pe 6 decembrie 2015 19:25
cum ai putut sa il vezi?
eduard_stratan pe 30 noiembrie 2023 16:10
Cosmine,ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
PiticVerde pe 28 Martie 2016 13:06
in film comic,trist si adevarat
Mi-a facut mare placere sa-l vizionez,a surprins multe lucruri adevarate din viata de zii cu zii ,cateva faze prezente si la stirile de la ora 5.M-a amuzat teribil,nu am vazut de ceva timp o comedie asa buna.Prestatia actorilor impecabila.
Sfarsitul a fost criminal: colonelul distrus,baba moarta,iar vecini de la etaj loveau cu patul in pereti printre gemete, concluzia ?indiferent ce se intampla in universul tau personal viata merge inainte nestingherita de nimic.

4 1
Vasilcu pe 21 Februarie 2016 22:23
Actori cunoscuți, poveste închegată socantă despre realitatea de azi
Un film ce nu cred că se vrea a fi cel mai bun, dar este un film bun pentru cine își face timp să-l înțeleagă
4 2
francisc_adamovici pe 20 Aprilie 2016 13:14
Un film ratat
Desi este un film ratat, este cel mai bun film al regizorului Dan Chisu. Anterioarele erau pur si simplu nevizionabile ca sa nu zic adolescentine. Scenariul e construit pe modelul povestilor intretesute , lucru destul de rar in cinemaul romanesc. Totusi scenariul e mai putin decat mediocru, multe situatii sunt neverosimile, actiunile personajelor par sa nu aiba motivatie. De multe ori scenaristul ca sa motiveze actiunile personajelor foloseste motive aiuristice. Cea mai inchegata poveste din film e cea a batranilor, un cuplu care isi traieste sfarsitul intr-un derizoriu cehovian si in ale caror discutii recunosti cam toti batranii din tara noastra. De altfel in acest episod avem si cei mai buni actori Ion Besoiu si Dorina Lazar. Actritele care le interpreteaza pe cele 3 fete de la etaj sunt neconvingatoare, dar n-as da vina pe ele cat pe regizor. Gheorghe Ifrim in rolul unui rocker… citeşte
4 6
Licurici75 pe 28 Septembrie 2016 13:21
Un film previzibil dar bun
M-a impresionat subiectul pensionarilor. Un film despre viata
3 2
SconsulParfumat pe 26 Mai 2016 20:31
Reality bytes în versiune Ro, nu chiar cu ciutani
Foarte convingator filmul! În sensul că parcă simți pe bune ce se întâmplă, parcă ești acolo!
Toți joacă excelent, plecând de la arhiprezentul Papadipil (așa-mi place mie să-i spun, băiat bun, joacă genial cam peste tot) și ajungâng până la 'rockerul' de la magazin.
Recomand!
Puțin din România complezentă în care trăim, mai exact București, vara! (Foarte bine aleasă perioada - vara, nu sunt din București, dar parcă are cel mai mare farmec vara)

3 2
catalin_mowy pe 26 Noiembrie 2015 13:27
O potcarie!
3 11
catalin_mowy pe 26 Noiembrie 2015 13:28
PORCARIE!
3 13
Ghemot pe 22 Mai 2017 00:04
Un film românesc bun. Dacă ești pasionat de producțiile românești merită văzut.
2 1
bogdan_ilieflorian pe 01 Iulie 2017 11:56
Foarte Tare Filmul !!!!! Mai Spunetimi si mie Filme Romanesti De Genu Asta !!!
1 0
AdriAdrianna98 pe 16 martie 2021 13:24
4 luni 3 săptămâni și 2 zile
Pantaleon pe 11 Februarie 2017 22:00
Bravo !
Un film românesc bun, un fel de Crash (2004), cu povești distincte, dar care la un moment dat se întretaie, personaje pitorești, dialoguri spumoase, umor negru și mult realism. Dan Chișu este, pentru mine (mai ales că am văzut ''Și caii sunt verzi pe pereti" înainte de acest film) chiar un regizor de apreciat. Bravo !
1 0

Spune-ţi părerea despre București Non-Stop

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu București Non-Stop
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells