Bring Me the Head of Alfredo Garcia

(1974)

Aduceti-mi capul lui Alfredo Garcia!

Poster Bring Me the Head of Alfredo Garcia Postere Bring Me the Head of Alfredo Garcia

Sinopsis Bring Me the Head of Alfredo Garcia

Un scandal in familie il obliga pe un influent proprietar de ferma mexican sa spuna: "Aduceti-mi capul lui Alfredo Garcia!" Un cantaret la pian face investigatii pe cont propriu si afla ca prietena lui cunoaste ultimul loc de ascunzatoare al lui Garcia, asa ca pornesc pe urmele lui.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4

Caseta tehnică

Produs de

Estudios Churubusco Azteca S.A.

Țara

Mexic

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 07 August 2020 15:13
Recunosc, am fost indusa in eroare de titlul incitant.Nu e vorba decat de alt film mediocru american, iar nota de pe Imdb e exagerara.
0 1
Carcotas pe 30 ianuarie 2022 20:51
Ai dreptate...o amaraciune de film...
Bibi_TM pe 27 August 2012 08:30
În momentul în care află că fiica lui, pe care o credea inocentă, a fost sedusă și lăsată gravidă de către inconștientul Alfredo Garcia, El Jeffe oferă o recompensă nici mai mult nici mai puțin decât de 1.000.000 de dolari pentru capul acestuia. El nu știe însă că între timp, cel căutat a murit în urma unui accident de circulație cauzat de o beție cruntă. Un grup de asasini profesioniști americani pornesc pe urmele lui Alfredo Garcia și astfel începe o goană nebună pentru aflarea locului unde este înmormântat și totodată decapitarea acestuia pentru obținerea generoasei recompense . În acțiune sunt implicate o mulțime de persoane dubioase și aproape toți își găsesc sfârșitul în acestă aventură incredibilă.
0 1
serban catalin pe 13 Martie 2006 14:55
ash dori sa stiu si yo d unde pot cumpara filmul...plz vreau sa il cumpar ...plz astept un raspuns prompt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 4

Spune-ţi părerea despre Bring Me the Head of Alfredo Garcia

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Bring Me the Head of Alfredo Garcia
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells