Boarding Gate

(2007)

Poarta de imbarcare

Poster Boarding Gate Postere Boarding Gate

Sinopsis Boarding Gate

Boarding Gate Sandra, o tanara italianca, se implica la Londra intr-o relatie fara viitor, dar tumultuoasa, plina de dorinta si jocuri sexuale cu un fost bogatas, Miles. Intr-o zi, Sandra scapa de el din doua motive: ca sa iasa dintr-o relatie nesabuita si pentru bani. Caci amantul Sandrei, Lester Wang, a fost angajat sa-l ucida pe Miles. Visul unei vieti departe de lumea intreaga este pus in pericol cand Lester dispare, iar Sandra isi da seama ca Sue, sotia lui, i-a intins o cursa. Filmul a avut premiera la Cannes 2007, in afara competitiei.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.1

Caseta tehnică

Produs de

MK2 Productions

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

MK2 Diffusion

Distribuit in Romania de

Glob Com Media

Țara

Franta

Taguri

Părerea criticului

Pitbull pe 18 Martie 2009 17:48
"Boarding Gate" - Oh, les beaux imbarligatures! Cand n-ai nimic de zis...
Noaptea, pe Croazeta, se mai vad si ciudatenii - care, culmea, n-au aproape nimic in comun cu ceea ce-ar trebui sa fie un midnight-flick. Ciudatenia incepe sa gliseze alarmant spre bizarerie, cand avem de-a face cu un autor ambitios dar fara har, ca Olivier Assayas, care la cincizeci si trei de ani, dupa vreo cincisprezece filme (inclusiv cateva episoade de seriale TV si unul din "Paris je t'aime"), inca-si mai cauta drumul... S-a comentat, despre acest "Boarding Gate", cum ca ar fi "cel mai implinit" film al lui Assayas - ceea ce nu poate decat sa ne descurajeze. Scenariul, semnat tot de el, incearca sa urmareasca poticnit un paienjenis de imbarligaturi din jurul unei foste prostituate italience, Sandra (Asia Argento), revenita la fostul ei peste si amant, afaceristul Miles Rennberg (Michael Madsen), aflat acum la Paris. Numai ca, vezi dumneata, Sandra mai are un amant, pe Lester Wong… citeşte
1 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ana Popescu pe 09 Aprilie 2008 11:45
Da, deci... Sandra nu e italianca, ci frantuzoaica (sugerat de faptul ca vorbeste franceza si nu este precizat vreodata ca ar fi din Italia, ba chiar ni se spune ca vrea sa plece la Paris), iar actiunea filmului nu are loc la Londra (pentru ca acest lucru nu este precizat niciodata si nici macar masinile nu au volanul pe dreapta, ceea ce ar fi o aberatie la Londra)... Si Sandra avusese deja o relatie cu Miles, nu se implica acum.

In afara de asta... Filmul e cam prost si nu prea are niciun sens... Singurele lucruri demne de remarcat sunt prestatiile celor doi actori principali.

3 0
alex_il_fenomeno pe 05 August 2010 14:52
un film foarte ciudat , cu multe actiuni care nu isi locul si care nu au legatura ! unul dintre cele ami proaste filme pe care le-am vazut vreodata ! nu il recomand nici daca ar fi ultimul film de pe planeta !
0 2
zaratul12 pe 30 Mai 2010 11:17
zaratu12
abia astept sa vad fimul cine imi vede cometariul si stie si alte titluri de filme il va rog sa scrie pe adresa cataliniulian67
0 4

Spune-ţi părerea despre Boarding Gate

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells