Before the Flood

(2016)

Înainte de potop

Poster Before the Flood Poster Before the Flood

Sinopsis Before the Flood

Mai mult
Before the Flood

Filmul este o relatare informativă și captivantă despre modul în care societatea poate preveni dispariția speciilor, ecosistemelor și comunităților indigene aflate în pericol în diverse colțuri ale lumii. Imaginile documentarului aduc dovezi clare ale crizei ecologice tot mai grave care produce daune ireversibile asupra peisajelor virgine din Groenlanda până în Indonezia, afectând echilibrul climatic al planetei și accelerând extincția unor specii de animale îndrăgite.

Dorind să trimită și un…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.2
Vezi pe Disney+
Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio el însuși (narator) Barack Obama Barack Obama Bill Clinton Bill Clinton
George W. Bush George W. Bush Himself (archive footage) Lionel Barrymore Lionel Barrymore Father Time (voice) (archive footage) Eddie Albert Eddie Albert The Fiction Writer (archive footage)
Elon Musk Elon Musk Richard Carlson Richard Carlson Himself (archive footage) George Bush George Bush Himself (archive footage)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lavvw pe 31 Octombrie 2016 08:19
Un documentar care ar trebuie sa sensibilizeze populatia si care sa duca la o schimbare in mentalul colectiv. PROTEJATI MEDIUL prin actiunile voastre simple, de zi cu zi. Iubiti natura si fiti ecologisti.
4 1
mihai_chindris pe 31 Ianuarie 2017 23:02
Priceless
Un documentar care te pune pe ganduri. La ceea ce se intampla in ziua de azi privind schimbarile climatice, nu mai poti sta pasiv si privi cum totul se distruge in jurul tau. Trebuie sa actionezi. Trebuie sa iti asumi responsabiltatea ca doar prin implicarea ta si devotamentul tau lumea poate deveni intr-adevar un loc mai bun pentru toti oamenii la un loc. Despre asta ese vorba, cred eu, intr-un final, intr-o convietuire pasnica, in care oricine are doar de castigat, ci nu intr-un mediu ostil creat doar din egouri si orgolii mari, care duc doar spre pierzanie. Acest documentar trebuie vazut, iar Leo isi spun clar punctul de vedere asupra lumii in continua dezvoltare si schimbare in care traim.
2 1
lizzle_m pe 06 Noiembrie 2016 20:48
Impreionat si Tulburator!
Acest documentar oglindeste o realitate teribila din pacate, soarta planetei depinde de noi, dar cred ca "de noi" este totusi putin spus...din pacate depinde foarte mult si de acele persoane care se afla la putere si care din pacate inchid ochii la problemele planetei. Ma bucur totusi ca in ultima perioada mai multe state au ajuns la un acord in ceea ce priveste aceasta imensa problema...dar din punctul meu de vedere este inevitabila autodistrugerea, poate fi doar incetinita :(
2 1
Dragos.87 pe 30 Iulie 2017 02:15
Un incredibil documentar care poate fi descris in orice cuvant posibil pentru ca noi omenirea distrugem planeta in toate modurile posibile si este un lucru extrem de grav chiar pentru noi insine si nici nu facem nimic in privinta asta.Un documentar foarte interesant care este foarte bine realizat si prezentat intr-un mod realistic de crud.
Chiar vom fi o rusine pentru generatiile urmatoare pentru ca nu am facut nimic sa salvam planeta desi aveam posibilitati insa dezinteresul nostru halucinant,ne face sa fim mai rai ca animalele neavand constiinta ca ne distrugem pe noi insine dar avand un creier ca sa avem grija de asta!

Jos palaria pentru un mare actor care vrea sa faca un bine omenirii:Bravo,Leonardo DiCaprio !

1 1
Mihai2508 pe 29 Mai 2017 22:08
Ce fel de planeta vrem sa lasam mostenire copiilor nostri
Un documentar dur, dar adevarat, care prezinta realitatea din ziua de astazi. Realitate pe care majoritatea guvernelor si companiilor vor sa o ascunda de publicul larg. Realitate pe care din pacate putini o vor intelege si o vor accepta. Acest documentar te pune pe ganduri si te face sa realizezi cat de multe trebuie sa schimbam in viata noastra de zi cu zi, daca vrem sa mai avem un viitor pentru noi si urmasii nostri. Poate ca indivizi nu putem aduce schimbari majore asupra ecosistemului, dar macar putem incepe prin actiunile noastre zilnice sa dam un exemplu, care daca este urmat de macar o alta persoana, va fi un lucru bun.
Un documentar care merita vazut!

1 1
Smrs pe 17 Aprilie 2023 19:24
Excelent!
Într-adevăr, de excepție documentarul, complet, bine structurat, bine documentat. Realizat într.un mod profesionist, cu cercetare la fața locului în toate punctele nevralgice ale acestei lumi, filmul chiar merită prezentat și pe la școli. Interviuri cu oameni politici decidenți, cu conducătorii marilor companii poluante (Elon Musk,etc), filmul aduce față în față nu eroase opinii și soluții pentru a avea o imagine amplă a celor ce se petrec..Nu știam că diCaprio este imaginea oficială a ONU pentru problemele de mediu, dar s.a descurcat bine în poziția asta.
0 0
lili22 pe 05 Ianuarie 2018 14:35
Foarte bun acest documentar , ar trebui sa il vada cat mai multa lume.Din pacate nu ii vor urma acestui film unele initiative, sunt pesimista.
0 1

Spune-ţi părerea despre Before the Flood

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi documentare
Liste cu Before the Flood
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells