All Night Long

(1981)

Deschis toata noaptea

Poster All Night Long Postere All Night Long

Sinopsis All Night Long

Gene Hackman joaca rolul unui barbat nemultumit de la periferia unui oras, care conduce Ultra-Sav, o farmacie non-stop. El isi uraste jobul, cu responsabilitatile lui, si mai ales este profound frustrat de sotia lui (Diane Ladd) si de fiul sau (Dennis Quaid). Ca forma de protest, el intra intr-o relatie amoroasa cu Barbra Streisand, sotia vecinului sau.

Principala atractie a acestei pelicule o constituie jocul artoricesc de exceptie a lui Gene Hackman, un stil modern si foarte atragator.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5
Gene Hackman Gene Hackman George Dupler Barbra Streisand Barbra Streisand Cheryl Gibbons Dennis Quaid Dennis Quaid Freddie Dupler
Annie Girardot Annie Girardot French Teacher Diane Ladd Diane Ladd Helen Dupler Ann Doran Ann Doran Grandmother Gibbons
Chris Mulkey Chris Mulkey Russell Monk Faith Minton Faith Minton Bonnie Bartlett Bonnie Bartlett Patricia
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zeno.marin pe 20 Aprilie 2012 00:44
Pe ritmuri de romanta romaneasca
As spune ca "All Night Long" nu e chiar un film nemaipomenit, dar nici rau nu este. E chiar amuzant, cu un Hackman inconfundabil si stralucitor ca in toate filmele sale. Pe de alta parte, Barbra Streisand - am citit ulterior - a fost "rasplatita" cu o nominalizare deloc magulitoare la Zmeura (de Aur sau nu, egal). Un pic nedrept, pentru ca fara sa fiu subiectiv - in fond e una din actritele pe care le stimez din plin - chiar nu a jucat atat de rau incat sa merite o zmeurica. Poate un pic fortat, dar asta era personajul pana la urma.

De remarcat aparitia total meteorica, in mare viteza a lui Annie Girardot si coloana sonora. Mai precis melodia - zice-se din Citty Ligts - dar in realitate cunoscuta romanta romaneasca "Domnisori si domnisoare, cumparati-mi cate-o floare". Si venind vorba de melodii, scena pe fond de Wagner, cea care trebuia sa ne aduca aminte de Apocalypse Now,… citeşte

0 0
lili22 pe 05 Iunie 2021 12:56
O comedie foarte plictisitoare, cu replici stupide.Nu conteaza ca joaca Gene Hackman.
0 2

Spune-ţi părerea despre All Night Long

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells