Remake-ul lui The Crow va începe filmările în primăvara lui 2015

de Cristina Grigore în 28 Oct 2014
Favorit pentru rolul central este Luke Evans

Anunţat acum mai bine de un an, remake-ul lui The Crow este acum realizabil, după cum relatează TheHollywoodReporter.com, care a aflat de la producătorul Ed Pressman şi când urmează să înceapă filmările .

Filmul are încă o bază solidă de fani, chiar dacă a fost lansat cu mulţi ani în urmă. Însă generaţia de azi nu ştie de el”, a menţionat Pressman (care a fost şi în echipa de producători a peliculei din 1994) în cadrul International Showbiz Expo din Abu Dhabi.

În producţia originală, regizată de Alex Proyas, protagonistul, regretatul Brandon Lee, şi-a pierdut viaţa pe platoul de filmare.

Noua peliculă  îl va avea în scaunul regizoral pe F. Javier Gutierrez. Favoritul producătorilor pentru rolul central este actorul Luke Evans (Dracula: Untold), care a declarat la începutul acestui an că „filmul va aduce pe marele ecran unele părţi ale poveştii ce nu au mai fost dezvăluite până acum”.

Exploreaza subiecte similare:

Luke Evans, The Crow, Alex Proyas, Brandon Lee

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells