Emisiunea Cinemagia nr. 9. Selly, Erika Isac și Drăcea, despre prima comedie horror românească

de Cinemagia în 29 Apr 2024
„Buzz House este casa Big Brother a noii generații”

Buzz House: The Movie, prima comedie horror românească, este principalul subiect de discuție din cea mai nouă ediție a emisiunii Cinemagia. Gojira, gazda emisiunii, numește filmul un „high school slasher cu influenceri foarte carismatici”. Invitații emisiunii sunt și actori în film - Selly, Erika Isac și Drăcea, care se joacă pe ei înșiși. Buzz House: The Movie rulează în premieră pe marile noastre ecrane.

Costi Max și Adrian Elicopter sunt lăudați pentru apariția lor, iar „Iorga este elecrică” în film, spune Gojira entuziast. Filmul, cu o distribuție ce abundă în tineri ce și-au făcut un nume pe rețelele de socializare - gen Costi Max, Cezara Cristescu, Erika Isac, Iorga, Adrian Elicopter, Vlad Neamțu, Scarlet Andreea, David Ioan care își joacă propriile roluri - este debutul regizoral al lui Florin Babei, cu un scenariu scris de Radu Alexandru (PiticiGratis) și vine „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi, Selly”. Influencerul a preluat formatul Buzzhouse - un reality show de pe youtube, o copie după ideea de „content house” occidentală, unde niște influenceri se întreceau în probe de tot felul pentru un premiu de câteva mii de euro - și l-a transformat în film. „Buzz House este casa Big Brother a noii generații”, explică Gojira.

Cu manele și trap pe coloana sonoră, cu numai trei actori profesioniști - Gabriel Spahiu, Tania Popa și Costi Max, filmul se preconizează că va fi un hit de box office. Selly este și producător al filmului, care s-a turnat pe parcursul a șase luni.

Drăcea, lăudat pentru o scenă din film care apare și în trailer, dar și pentru telegenie, recomandă - dintre producțiile horrror -filmul The Ring, Erika - The Conjuring, iar Selly -  The Shinning. 

Gojira mai recomandă cartea lui Tarantino  „Speculatii cinematografice”. Emisiunea se poate urmări pe canalul de YouTube al Cinemagia.

Exploreaza subiecte similare:

Buzz House: The Movie, Gabriel Spahiu, Tania Popa, Costi Max, Andrei Șelaru

Alte știri din cinema

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells