Benedict Cumberbatch anunță revenirea sa în rolul Doctor Strange în 2024

de Gloria Sauciuc în 5 Iul 2023
Prima apariție a lui Cumberbatch în rolul lui Stephen Strange a fost în 2016

Se pare că vrăjitorul suprem va reveni la MCU, cum Benedict Cumberbatch anunță un nou proiect în seria de filme, cu lansare anul viitor, scrie movieweb.com.

Urmând finalului epopeic al lui Doctor Strange in the Multiverse of Madness, care a pregătit publicul pentru o nouă misiune a Vrăjitorului Suprem alături de Clea (Charlize Theron), Benedict Cumberbatch își anunță revenirea în MCU mai curând decât fanii se așteptau.

Prima apariție a lui Cumberbatch în rolul lui Stephen Strange a fost în filmul său din 2016, iar personajul său a devenit rapid unul cheie în povestea din Avengers: Infinity War și mai ales în lupta contra lui Thanos, îndrumându-i pe protagoniști pe calea cea bună. Totuși, in acest nou stadiu al MCU, în saga Multiverse, prezența lui este și mai importantă, așa cum s-a văzut atât in Spider-Man: No Way Home cât și în Multiverse of Madness.

Deși finalul filmului semnat de către Sam Raimi părea să pregătească terenul pentru un al treilea episod din saga personajului jucat de Cumberbatch, actorul sugerează ar revine mult mai repede, într-un proiect de anul viitor, deși încă nu știm despre care este vorba.

Exploreaza subiecte similare:

Benedict Cumberbatch, Avengers: Infinity War, Doctor Strange, Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells