Russell Crowe a vizitat platourile de filmare ale Gladiator 2. Iată reacţia lui

de Ştefan Dobroiu în 24 Iul 2023
Actorul australian nu apare în film, dar a făcut o vizită de curtoazie la filmările din Maroc

Lansat în 2000, Gladiator a câştigat cinci Oscaruri şi a devenit unul dintre cele mai iubite filme din istorie (şi un categoric vârf al carierei pentru Russell Crowe). După mai multe încercări de realizare a unui sequel, iată că Gladiator 2 se află acum în producţie în Maroc, în regia aceluiaşi Ridley Scott. Russell Crowe a vizitat platoul de filmare în drum spre Malta, unde concertează cu trupa sa, 30 Odd Foot of Grunts.

Într-un interviu pentru publicaţia Screen Daily, citat de Slashfilm, Crowe a declarat: "Trebuie să mărturisesc că am simţit un fior de gelozie, pentru că îmi aminteşte de tinereţea mea, dar şi de ce a însemnat pentru mine Gladiator. Parcă am călătorit în timp pentru câteva secunde. Nu ştiu mare lucru despre sinopsis şi actori - cum aş putea, din moment ce sunt mort - dar dacă Ridley a ales să facă o continuare, sunt convins că a avut cele mai bune motive. Îi stă în fire să analizeze tot ce a făcut şi să găsească soluţii să facă totul mai bine. Când o să apară, acel film nu are cum să fie altfel decât spectaculos", a spus Crowe.

În acelaşi interviu, actorul australian a repetat încă o dată că personajul său, Maximus, moare la finalul lui Gladiator şi că nu apare în continuare. Aceasta se va concentra pe Lucius (Paul Mescal), moştenitorul tronului imperiului roman salvat de Maximus în primul film şi ajuns acum la maturitate. Gladiator 2 se va lansa în noiembrie 2024.

Exploreaza subiecte similare:

Gladiator 2, Russell Crowe, Paul Mescal, gladiator, ridley scott

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells