28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

de Oana Balaci în 14 Mai 2024
Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Recent, presa americană a anunțat data de lansare a horror-ului 28 Years Later. Evenimentul ar fi fost pătruns de un farmec aparte dacă ar fi avut loc în 2030, la exact 28 de ani de la apariția primului film din serie, însă se înțelege de ce echipa de producție nu a dorit să lase fanii să aștepte chiar mai mult timp.

28 Days Later, care a prezentat pentru prima dată zombie ca niște creaturi rapide și agile, s-a bucurat de un succes major în anul 2002. A urmat apoi în 2007 sequel-ul 28 Weeks Later, cu o distribuție complet diferită. Mai târziu au circulat zvonuri cum că un al treilea film, intitulat 28 Months Later, ar fi în lucru, dar în cele din urmă nu s-au concretizat. Se pare că de la săptămâni s-a trecut direct la ani.

28 Years Later îi va reuni pe regizorul Danny Boyle și scenaristul Alex Garland, care au lucrat împreună și la primul film. Cillian Murphy este unul dintre directorii executivi ai noii producții, însă fanii nu ar trebui să spere la un rol principal în cazul lui. În momentul de față nu există niciun motiv să credem că proaspătul câștigător de Oscar va face parte din colectivul de actori și actrițe condus de Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson și Ralph Fiennes.

Citește și: Cillian Murphy: cum a ajuns un băiat irlandez pasionat de muzică să câștige primul Oscar

Totuși, surprizele pozitive nu s-au terminat. Deși nu se știe nimic despre firul narativ sau acțiune, 28 Years Later se dorește a fi primul dintr-o trilogie, ceea ce înseamnă mai mult conținut și mai multe personaje de neuitat pentru fanii vechi și noi!

Exploreaza subiecte similare:

Cillian Murphy, Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes, 28 Days Later..., 28 Weeks Later

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells