10 lucruri mai puțin știute despre Taxi Driver

de Gloria Sauciuc în 4 Apr 2017
Toată lumea a renunțat la bani pentru a se face filmul

Taxi Driver, thrillerul cu Robert De Niro din 1976, avea potențialul să fie un film despre care oamenii să continue să vorbească și peste 50 de ani. Suntem încă la un deceniu de a ști acest lucru cu siguranță, însă nu vom greși să credem că avea dreptate.

Cea de-a doua colaborare cu Martin Scorsese - de acum patruzeci de ani - a ridicat ambele cariere, și mai important, a produs o capodoperă a cinematografului anilor 1970. Iată, dintre toate lucrurile scrise despre film, câteva elemente mai puțin cunoscute. Pentru adevărații fani.

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Taxi Driver, Robert De Niro, Martin Scorsese, Jodie Foster, Paul Schrader, Michael Philip, The Sting

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
into_the_labyrinth pe 4 aprilie 2017 13:17
Interesante aspecte, într-adevăr mai puţin cunoscute. Deseori, la realizarea unui film "mare" concură elemente care ulterior apar ca bizare sau cel puţin neobişnuite. (PS: Dacă ar fi să fac o glumă, aş spune că partea cu salariile - care pare incredibilă - şi cu gunoiul probabil că s-ar putea aplica cu succes şi la noi :))) ).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells