Chris Hemsworth, despre viitorul său ca actor în urma descoperirii că este purtător al genei bolii Alzheimer

de Gloria Sauciuc în 6 Mai 2024
„Aceasta nu este o condamnare la moarte”

În timp ce se supunea unor teste genetice în cadrul documentarului său, Limitless, pentru National Geographic, Chris Hemsworth a descoperit că este purtător al markerului de risc asociat cu Alzheimer.

În cadrul unui interviu cu Vanity Fair, Chris Hemsworth a lămurit lucrurile cu privire la „planurile sale de a se retrage”, sau - mai precis - la lipsa lor, după descoperirea că este purtător a două copii ale genei APOE4, ceea ce îl face potențial mai predispus să se îmbolnăvească de Alzheimer în viitor.

Concomitent cu vestea că riscă să facă Alzheimer, actorul plănuia să ia o pauză de la Hollywood, parțial în urma dezamăgirii suferite din cauza reacțiilor publicului la Thor: Iubire și tunete. Hemsworth recunoaște că s-a simțit ca o parodie a lui însuși în Thor: Iubire și tunet și că își dorește să aibă o abordare mai serioasă în viitoare filme Thor...

Cele două povești s-au suprapus apoi și au dus la ideea greșită că cele două sunt legate, susține actorul, citat de movieweb.com. După cum a explicat Hemsworth pentru Vanity Fair: „M-a cam enervat pentru că am simțit că am fost vulnerabil cu ceva personal și am împărtășit acest lucru în documentar. Indiferent cât am repetat în documentar 'aceasta nu este o condamnare la moarte' povestea a căpătat o altă conotație - anume că am demență și că îmi reconsider viața și că mă gândesc la pensionare și așa mai departe”.

Chris Hemsworth a mai declarat în interviu că nu a fost diagnosticat cu Alzheimer în acest moment și că, doar pentru acest motiv, nu are intenția de a se retrage din actorie prea curând. Hemsworth are în plan filme viitoare, dar vrea să încerce roluri diferite și caută succesul cu un film Thor mai reușit.

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Love and Thunder, Chris Hemsworth

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells